Zwangerschapsmassage Lentekorting

Hoera jij bent zwanger, gefeliciteerd.

Goede zorg begint bij jou! Gun je dat moment voor jou en je baby Of geef een massage cadeau aan iemand die zwanger is

In deze Corona tijd kan niet alles waar jij je zo op verheugd had, maar het is goed om te kijken naar dat wat wel kan en dat is nog best veel. Ben jij zwanger, of ken je iemand die zwanger is? Gun jezelf een regelmatige massage of geef eens een massage cadeau.

Tijdens je zwangerschap wordt er veel van je geëist, zowel fysiek als mentaal. In deze periode is het belangrijk voldoende rust en balans te ervaren. Tijdens een heerlijke en ontspannende massage kun jij even bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Even een moment voor jezelf en dat kleine mensje in je buik.

Een massage bij Djoke.nl begint met een gesprekje om te kijken hoe het gaat met je zwangerschap. Vervolgens krijg je een warm voetenbadje met essentiële oliën die geschikt zijn als je zwanger bent. Een kopje thee met iets lekkers erbij en daarna gaan we masseren. Je ligt op een warmwaterkussen, dit is al een unieke ervaring op zich. Ik ga je vervolgens heerlijk masseren. Na de massage blijf je nog even rustig liggen of zitten en drink je een sapje. De olie die ik gebruik krijg je ook mee in een flesje, dan kun je het thuis nog eens lekker overdoen. Je mag uiteraard ook vaker komen. Dat wat goed voelt voor jou vind ik belangrijk.

Maak snel je afspraak in een pb of vul het formulier op de website in. Je mag ook altijd even bellen of appen. 0644568443

Profiteren van: Zwangerschapsmassage Lentekorting?

Bedrijf : Djoke.nl
Contactpersoon : Mevr. D. ten Kate
Telefoonnummer : 06-44568443
E-mail adres : info@djoke.nl
Geldig tot : 28-5-2021

Reageren op deze aanbieding in Apeldoorn

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :