Access Bars

Wat is Access Bars?

Datum : 28 maart 2020
Locatie : Oude Beekbergerweg 143

Het is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Door je handen zachtjes op de 32 Barspunten te plaatsen kan je moeiteloos en met gemak je overtuigingen loslaten die erop zit. De 32 punten bevatten allemaal een thema bv, geld, verdriet, controle enz. Als deze vol raken dan kan er niks meer bij. Je kunt het ook zien als een computer die vol raakt, daar kun je ook niks meer aan toevoegen, dan moet je eerst de oude bestanden verwijderen voor dat er iets nieuws toegevoegd kan worden. Zo is dat met de Acces Bars ook.

Voor wie is het een aanrader? Het is een aanrader bij bv: fobieën, depressie, autisme, adhd, angsten, ptss, onzekerheid en nog veel meer klachten. Wat ga je leren? In deze class leer je geven en ontvangen van de Access Bars De class begint om 09.30 einddicht rond 17.30. Tijdens deze dag leer je de achtergrond van Access, het ontstaan, de werking, de clearing statement en de drukpunten. Daarna gaan wij aan de slag met de Access Bars en leer je de drukpunten door deze op elkaar te oefenen. Tussen door is er altijd gelegenheid om vragen te stellen alles met gemak. Aan het einde van de dag ben jij een access bars practioner! Joehoe hoe gaaf is dat?

Wat zit er inbegrepen bij de Access Bars class? - Manual - Koffie – thee – water - Zoete en zoute lekkernijen - Certificaat - Gelamineerde Bars foto kaart - Kaart van de Bars punten - Lunch - Je gaat 2x de Access Bars geven - Je krijgt 2x de Access Bars

Kosten: €300 (bij herhaling €150) Kinderen 16/17 jaar €150 Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis meedoen, onder begeleiding van een betalende volwassene.

Meer informatie over Welgemoed Apeldoorn