Training Assertief op het Werk; 16 en 17 mei 2019

Ken jij iemand, ben jij iemand, die zich graag wat sterker wil voelen in de omgang met anderen? Die meer voor zichzelf wil opkomen? Schrijf je dan in voor de tweedaagse assertiviteitstraining, mede gebaseerd op het Rots & Water principe.

Datum : 16 mei 2019
Locatie : Empe (tussen Apeldoorn en Zutphen)

In een ontspannen en respectvolle sfeer, werken aan het versterken van jezelf. Je leert welke woorden en technieken je kunt gebruiken om voor jezelf op te komen, hoe je je grenzen aangeeft zonder ruzie te maken en er is ook aandacht voor je houding, je stemgebruik en het maken van oogcontact.

Rots en Water is niet alleen een weerbaarheid- en assertiviteitstraining, maar richt zich ook op het oplossen van conflicten, pesten en het ontwikkelen en versterken van sociale vaardigheden. Daarnaast is het bedoeld om zelfbeheersing, zelfreflectie en het zelfvertrouwen van mensen te vergroten.

Het is een ‘psychofysieke’ training: gespreksrondes worden afgewisseld met lichte fysieke oefeningen. Deze oefeningen in balans en beheersing komen voort uit de zelfverdedigingskunst. Bij elke vorm van communicatie kan een keuze gemaakt worden tussen de rotshouding en de waterhouding. We werken in een kleine groep.

Data en Tijden Donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2019 in Empe (tussen Apeldoorn en Zutphen) van 10.00 - 17.00 uur. Donderdag 19 en vrijdag 20 september 2019 in Empe van 10.00 - 17.00 uur.

Programmaonderdelen Gespreksronde: Zelfbewustzijn & Zelfreflectie - Hoe kom jij over op anderen - Hoe wil je overkomen - Wat weerhoud je - Hoeveel Rots & Water ben jij

Versterk je Rots-zijn: Fysieke oefeningen en Coaching • Zelfvertrouwen • Doelgericht • Denken aan jezelf • Zelfbeheersing • Weten wat je wilt • Staan voor je mening • Durven en Doen

Gespreksronde: Zelfvertrouwen - Wat heb jij daarvoor nodig - Wie kan jou dat geven - Wat weerhoud je - Wanneer begin je

Versterk je Water-zijn: Fysieke oefeningen en Coaching • Aardig zijn • Hulpvaardig • Denken aan een ander • Contact maken • Flexibel

Kosten € 395,- p.p. inclusief btw voor particulieren € 395,- p.p. exclusief btw voor organisaties Inclusief koffie, thee en lunches. Exclusief eventuele overnachtingskosten.

Inschrijven Mail je naam, adres en de data van de workshop die je wilt volgen naar charlotte@sterkophetwerk.nu. Je ontvangt een bevestiging van inschrijving via de mail. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben, ontvang je een bevestiging van doorgang en de factuur. Annuleren (kosteloos) kan tot drie weken voor aanvang, daarna ben je 50% van het inschrijfgeld verschuldigd.

Referenties "Ik werd mij opeens bewust dat gedrag van mezelf ook effect heeft op de ander. Ik ga nu echt stappen nemen om duidelijker te zijn in wat ik wil. Het STOP-principe voelt nu al goed.”

"Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, Charlotte geeft de deelnemers echt de ruimte om tot zelfonderzoek te gaan. Prettig in een veilige sfeer en met concrete tips!”

“Heel waardevol; het voelt meer als 2-daagse coaching dan 2-daagse workshop – veel persoonlijke aandacht, flexibiliteit en respect van Charlotte.”

Kleding Kom vooral in makkelijke kleding die je niet hindert bij het doen van de fysieke oefeningen. Bij mooi weer oefenen we ook buiten.

Trainer Charlotte van der Mijn is al jaren een erkend Rots & Water trainer. Daarnaast is zij coach en directeur van Sterk op het Werk Coaching in Apeldoorn.

Locatie In het landelijke Empe, tussen Apeldoorn en Zutphen, ligt de vergaderruimte van 6tea6 / Barn16. Prima te bereiken met zowel de auto als het OV. Wij hebben hier onze eigen ruimte en terras en zijn die dagen de enige gasten. Je ervaart hier een persoonlijke maar vooral ook informele sfeer.

Incompany Deze training wordt ook incompany (maar bij voorkeur buiten de organisatie) gegeven voor minimaal 3 en maximaal 8 personen. Prijs op aanvraag via 055 – 534 63 12 of via info@sterkophetwerk.nu.

Meer informatie over Sterk op het Werk