Alexis leerhulpmiddelen.nl in Apeldoorn

Alexis leerhulpmiddelen.nl: leer hulpmiddelen online bestellen.

Over Alexis leerhulpmiddelen.nl

Alexis leerhulpmiddelen.nl valt onder de rubriek webshop in Apeldoorn.

Alexis leerhulpmiddelen.nl biedt hulpmiddelen aan welke gebruikt kunnen worden om het leren makkelijker te maken. Heeft uw kind moeite met stil te kunnen zitten, lezen, problemen met de fijne motoriek of een andere leerstijl? Dan kunnen deze hulpmiddelen gebruikt worden.

Alexis leerhulpmiddelen.nl kwam in de zoektocht naar hulpmiddelen voor onder andere Dyslexie en ADHD tot de ontdekking dat een Tangle, Wiebelkussen, gekleurde leesliniaal, Gripper en Tafelkaart al een verschil kunnen maken. Alexis leerhulpmiddelen.nl deelt hun ervaringen en kennis graag met u.

U kunt via de webshop een keuze maken uit diverse rubrieken. Hieronder ziet u een overzicht van deze rubrieken terug. Daarnaast geeft Alexis leerhulpmiddelen.nl ook diverse workshops en cursussen.

De rubrieken:

- Schrijven, lezen, rekenen, sensorische hulpmiddelen, plan hulpmiddelen, overige hulpmiddelen, boekentips, widgit symbolensoftware, clevy toetsenbord, bewegen in de klas, lezen in kleur, leeslinialen en lezen in kleur.

U kunt de webshop bekijken voor de mogelijkheden, het aanbod en meer informatie. Heeft u een vraag aan Alexis leerhulpmiddelen.nl? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alexis leerhulpmiddelen.nl uit de rubriek webshop uit Apeldoorn is gevestigd aan de Ovenbouwershoek 6 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-8437625.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Alexis leerhulpmiddelen.nl zijn o.a. :