Angelique de Blij in Apeldoorn

Angelique de Blij: Access Bars®, Access Facelift® , Bodyprocess of IET.

Over Angelique de Blij

Angelique de Blij valt onder de rubriek geneeskunde in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter is Angelique de Blij. Angelique helpt met haar praktijk Angelique de Blij graag mensen weer om rust te kunnen vinden. Dit doet zij door de volgende behandelingen aan te bieden: Access Bars®, Access Facelift® en Bodyprocess of IET.

Tijdens deze processen zal Angelique haar handen op uw hoofd op lichaam leggen en zo de negatieve energie (blokkades) uit uw systeem halen. U hoeft hiervoor niets te doen. Angelique helpt u graag om woorden te vinden bij uw gevoel. Het doel is dat u alles wat u los wilt laten uit uw systeem, ook echt los kunt laten. Zo kunt u weer bewust voor uzelf kiezen en voor de zaken die voor u belangrijk zijn.

Een behandeling van Angelique de Blij duurt ongeveer 1 uur. Dit geldt voor zowel de Access Bars® of de Access Body Proces, IET.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Angelique de Blij? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Angelique de Blij uit de rubriek geneeskunde uit Apeldoorn is gevestigd aan de Chroomweg 11 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30970176.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Angelique de Blij zijn o.a. :