Autorijschool Henk Wijnbergen in Apeldoorn

Vertrouwd de weg op met Autorijschool Henk Wijnbergen!

Over Autorijschool Henk Wijnbergen

Autorijschool Henk Wijnbergen valt onder de rubriek rijschool uit Apeldoorn.

Ben je op zoek naar een ervaren rijinstructeur voor je rijlessen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Autorijschool Henk Wijnbergen is al jarenlang de rijschool van Apeldoorn en omstreken.

De lesauto waar je in gaat lessen is een Volvo V40. Deze auto behoort tot de veiligste in hun klasse. Deze auto heeft daarnaast zeer comfortabele stoelen en heeft een parkeercamera, kortom zeer veel comfort voor iedereen.

De voordelen van Autorijschool Henk Wijnbergen;

* 17 jaar ervaring

* 60 minuten les

* Goede begeleiding

* Één instructeur

Daarnaast is het mogelijk een tussentijdse toets af te nemen, zo bekijken we hoe je vaardigheden ervoor staan en waar eventueel nog aan gewerkt moet worden. Op deze manier leer je alvast kennis te maken met de eisen van het CBR.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

T. K. dinsdag 30 oktober 2018

5 sterren

“TOP- rijschool! Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat hij een top- instructeur is! Blijft rustig, legt goed uit en de kans van slagen is erg groot! Kijk terug op een leerzame maar ook gezellige tijd! Aanrader!!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Autorijschool Henk Wijnbergen uit de rubriek rijschool uit Apeldoorn is gevestigd aan de Sluiswachtershoeve 110 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12799033.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Autorijschool Henk Wijnbergen zijn o.a. :