Bandenkoning in APELDOORN

Bandenkoning uit APELDOORN heeft geen profiel.

Wat doet Bandenkoning in APELDOORN

Bandenkoning is een auto onderdelen uit Apeldoorn. Men is gevestigd aan de Asselsestraat 273. Het telefoonnummer van Bandenkoning in APELDOORN is 055-3555500.

Is Bandenkoning in APELDOORN uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Apeldoornonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bandenkoning in APELDOORN valt onder de rubriek auto onderdelen. Een auto onderdelen uit Apeldoorn levert onder andere :

Velgen Verkoop van een ruim assortiment van bekende en minder bekende merken zoals BBS, Rial, Tsw Wheels en lenso Wheels enz enz.

Kom vrijblijvend informeren naar de juiste wielen voor uw auto. De koffie staat altijd klaar!!

Reparatie / opknappen van lichtmetalen velgen.

Banden plakken

Zolang de lekkage zich in het loopvlak bevindt is het mogelijk deze te repareren . Langs de velg kan ook lekkage zitten door oxidatie, die dan verwijderd worden.

Vanaf € 9.00 per band

Gratis controle en advies

Onze monteurs controleren gratis de staat van uw banden, en geven deskundig advies. Zo weet u tenminste dat u veilig op weg blijft.

Balanceren

Heeft u last van trillingen in het stuur en komt het probleem niet van de band? Dan is het mogelijk uw wielen bij de bandenkoning professioneel opnieuw te laten balanceren.

Vanaf € 7.50 incl.

Wisselen zomer / winterbanden

Bij ons kunt u ook uw banden omwisselen van zomer naar winterbanden, of andersom. Ook bieden wij de mogelijkheid, om uw gewisselde banden in ons bedrijf op te slaan.

Vanaf € 17.50 per wiel met ventiel en balans BTW.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review