BEN KOOPS Sound Equipment in Apeldoorn

Verhuur van professioneel Licht en Geluid.

Over BEN KOOPS Sound Equipment

BEN KOOPS Sound Equipment valt onder de rubriek verhuur uit Apeldoorn.

BEN KOOPS Sound Equipment uit Apeldoorn biedt u geluid en licht apparatuur aan voor uw evenement. Heeft u geen idee wat voor licht en geluid het beste bij uw feest, event of band past? Wij helpen u graag!

U kunt bij ons de gehuurde apparatuur zelf ophalen en weer terugbrengen. Ook kunnen wij het bij u komen brengen, aansluiten en we halen het desgewenst ook weer op. Wilt u dat wij de apparatuur bedienen? Geen probleem, dat doen we ook. Technische ondersteuning tijdens uw evenement kunnen we ook voor u verzorgen. Wij zijn zeer flexibel en hanteren concurrerende prijzen.

Ook leuk om eens te proberen is ons stille disco arrangement waarbij iedereen in de zaal een koptelefoon tot zijn of haar beschikking heeft en zelf het volume en het muziekkanaal kan aanpassen. Doe de koptelefoon af en leer elkaar echt kennen met een goed gesprek.

Wilt u graag meer weten over BEN KOOPS Sound Equipment. Neem dan eens een kijkje op onze eigen website of neem contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BEN KOOPS Sound Equipment uit de rubriek verhuur uit Apeldoorn is gevestigd aan de Lokomotiefstraat 12 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20728054.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij BEN KOOPS Sound Equipment zijn o.a. :

Nieuws van BEN KOOPS Sound Equipment in Apeldoorn

Nog ruimte in 2018

Nog ruimte in 2018

In het komende seizoen hebben we nog ruimte voor geluidsversterking van uw evenement.