Berends van Loenen in Apeldoorn

Berends van Loenen gevestigd in Apeldoorn. Berends van loenen machinefabriek en constructiewerkplaats, Apeldoorn, machinefabriek,constructiewerkplaats.

Over Berends van Loenen

Berends van Loenen valt onder de rubriek machinefabriek in Apeldoorn.

Berends van Loenen BV is een zelfstandige Nederlandse onderneming die zich kenmerkt door snel en efficiƫnt te werken. Wij behoren tot het Midden en Kleinbedrijf, wat betreft de grootte van onze onderneming. Onze huisvesting bestaat uit een modern bedrijfspand, dat gemakkelijk bereikbaar is. Het machinepark is zeer uitgebreid en voorzien van vele moderne hulpmiddelen. Hierbij geven wij u een beknopt overzicht van de aard van ons bedrijf, met de diverse voorkomende werkzaamheden, die wij in de werktuigbouwkundige branche kunnen vervullen.

Engineering Tekenen (Autocad ®) Project-realisatie Machinebouw Rondslijpen (Natslijpen) Constructiewerk Leidingwerk Laswerk Draai- en freeswerk Tankbouw Plaatwerk Produceren halffabrikaten Walsen Reparatie en onderhoud Uitlenen technisch personeel

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Berends van Loenen uit de rubriek machinefabriek uit Apeldoorn is gevestigd aan de Hoenderparkweg 70 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-5332065.

Diensten en producten voor machinefabriek

Trefwoorden die horen bij Berends van Loenen zijn o.a. :