Bonho in Apeldoorn

BonHo: Handmade jewelry & accessoires.

Over Bonho

Bonho valt onder de rubriek juwelier in Apeldoorn.

Bent u opzoek naar handgemaakte sieraden voor zowel vrouwen als mannen die gemaakt zijn in Nederland? Dan bent u bij BonHo aan het juiste adres. De naam BonHo betekend, draag waar jij je goed bij voelt (BON) en voor jij blij van wordt (HO).

Bij BonHo worden de sieraden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, voor mannen en voor vrouwen.

Voor vrouwen is onder andere te verkrijgen:

- BonHo armbanden van edelstenen

- BonHo armbanden van kralen

- BonHo armbanden sets

- Oorbellen

- Ringen

- Kettingen

BonHo heeft een Mix and Match collectie, dat is een collectie van trendy miyuki, facet en stainless steel armbandjes die met elkaar te combineren zijn. U kunt uw polsmaat doorgeven, dan weet u zeker dat de armband gaat passen. Een leuke korting heeft BonHo als je al 2 armbanden koopt. Bestelt u 5 armbanden, dan krijgt u de 6e armband gratis.

BonHo heeft ook 'stretchies', dat zijn elastische wikkelarmbanden. De armband wikkel je 5 keer om je pols en kunt u in de iedere gewenste maat schuiven. De stretcharmband is meerdere kleuren te verkrijgen.

Voor mannen in onder andere te verkrijgen:

- BonHo armbanden van edelstenen

- BonHo armbanden uit de casual collectie (onder andere gemaakt van: nappa leer, echt leer, leer gestikt op band)

- BonHo armbanden uit de classic collectie

- BonHo armbanden uit de nautica collectie (onder andere gemaakt van: leer, zeil touw, loom leer, paracord etc)

- BonHo armbanden sets

Bij BonHo heeft niet alleen sieraden maar ook verschillende accessoires zoals: portemonnees voor hem of haar, sjaals voor hem of haar, tassen, clutches, sleutelhangers, tashangers en riemen voor vrouwen.

Wilt u een sieraad als cadeau schenken maar kunt u niet kiezen of weet u de maat niet? Dan is de BonHo cadeaubon een goed idee.

Voor de mogelijkheden en informatie verwijs ik u graag door naar de website. U kunt via de contactgegevens contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bonho uit de rubriek juwelier uit Apeldoorn is gevestigd aan de Anijsstraat 10 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18394954.

Diensten en producten voor juwelier

Trefwoorden die horen bij Bonho zijn o.a. :