Bounz Apeldoorn in Apeldoorn

Bounz Apeldoorn: Trampoline springen.

Over Bounz Apeldoorn

Bounz Apeldoorn valt onder de rubriek entertainment uit Apeldoorn.

Bounz Apeldoorn biedt een uniek concept aan waarmee trampoline springen in een creatieve, driedimensionale en sociale sport veranderd.

Trampoline springen zal bij Bounz Apeldoorn naar een volgend level gebracht worden. De grote arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines en een tumblingbaan. De kleine arena bestaat uit 12 aaneengeschakelde trampolines én beide arena’s hebben rondom schuine wanden van trampolines.

Bounz Apeldoorn beschikt, naast de trampoline arena's ook over een grote soft airbag en een foampit. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt onder andere kiezen voor: Bounz party’s, Bounz 4 schoolz, Bounz trickz, Bounz dodgeball of vrij springen.

Iedereen kan zich vermaken bij Bounz Apeldoorn. Ook voor de geoefende sporter is genoeg ruimte. Naast Apeldoorn, kunt u ook Bounz te Deventer, Amsterdam en Eindhoven terecht.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bounz Apeldoorn? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bounz Apeldoorn uit de rubriek entertainment uit Apeldoorn is gevestigd aan de Vlijtseweg 106 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-3125009.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Bounz Apeldoorn zijn o.a. :