Capricornus in Apeldoorn

Capricornus gevestigd in Apeldoorn. Astrologisch Adviescentrum. Adviescentrum voor personal - en loopbaancoaching

Over Capricornus

Capricornus valt onder de rubriek adviesbureau in Apeldoorn.

Sinds 1988 is Barbara van Oosterzee, oprichter van Capricornus Astrologisch Adviescentrum, intensief bezig met astrologie. Na het volgen van een erkende Vakopleiding Astrologie werd zij in 1994 praktijkvoerend astroloog in Apeldoorn. Zij is erkend door de Astrologische Vakvereniging Nederland, wat wil zeggen dat zij zich conformeert aan de ethische code van de vereniging, die tevens een klachtenregeling hanteert t.b.v. de cliënt. Op de website van de AVN worden alle leden vermeld die voldoen aan de gestelde eisen voor het praktijkvoerend lidmaatschap. Haar consulten hebben betrekking op de algemene karakterduiding, toekomsttendensen, relaties, werk en loopbaan en kinderhoroscopen.

Vanaf medio 2009 is Barbara officieel personal - en loopbaancoach. Daarvoor heeft zij de coachopleiding Balans Coach afgerond. Een combinatie van coaching en de persoonlijke horoscoop is een aanrader! Vraag vrijblijvend de informatie......

Zij heeft 25 jaar als verpleegkundige in de gezondheidszorg gewerkt. Deze baan heeft zij in 1999 definitief vaarwel gezegd om zich helemaal te kunnen wijden aan haar praktijk en aan het opzetten van leerzame en boeiende cursussen astrologie in Apeldoorn en Hattem. Zij volgde van 1999 tot 2001 de opleiding tot zelfstandig healer bij het centrum voor Intuïtieve Trainingen in Apeldoorn.

Barbara is PR-functionaris en contactpersoon van de Astrologische Vakvereniging Nederland. Deze functie brengt met zich mee dat zij goed op de hoogte is van de ins en outs in Astrologisch Nederland en hierover veel informatie kan geven. Vanaf september 2002 heeft zij tevens zitting in de Toetsingscommissie van deze Vereniging. Deze Commissie toetst zowel kandidaat-leden als opleidingen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Capricornus uit de rubriek adviesbureau uit Apeldoorn is gevestigd aan de Socratesstraat 68 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27237779.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Capricornus zijn o.a. :

Nieuws van Capricornus in Apeldoorn