Cavalli Coaching in Apeldoorn

Inzicht krijgt in jezelf zodat je kunt groeien als mens.

Over Cavalli Coaching

Cavalli Coaching valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Mevrouw Ingeborg Greefhorst is de drijvende kracht achter Cavalli coaching. Ze houdt enorm van paarden en daardoor heeft ze van haar passie haar werk gemaakt. Dit heeft ze gedaan door zich verder te specialiseren als gecertificeerd paardencoach en Psychosociaal Therapeut. De kennis past ze toe in de sessies met kinderen, volwassenen en gezinnen.

De diensten die Cavalli Coaching aanbiedt zijn:

- Paardencoaching, door de paardentaal te kennen, kan de paardencoach de reacties vertalen naar de persoon toe. Dit zorgt bij de persoon voor inzichten in waar de belemmering mee te maken kan hebben.

- Kind en jongeren coaching, tijdens de coaching sessies kijken we naar het kind zijn/haar eigen niveau en belevingswereld. Voor ons belangrijk dat binnen het gehele traject het kind centraal staat en dat hij/zij zicht veilig voelt.

- Innerlijke familie, de kunst is jouw familieleden te leren kennen en zo goed mogelijk met elkaar te laten samenwerken. Op die manier haal je het beste uit jezelf en anderen.

- CREF-behandeling, met deze methode kan er op een dieper niveau gekeken worden naar de sociaal emotionele ontwikkeling van de mens. De CREF-Methode is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen/kinderen die geen juiste hulp (zonder medicatie) konden vinden.

- Geboorte in kaart, wordt er specifiek gekeken naar conceptie, zwangerschap en geboorte. De indrukken die je in deze fase te verwerken hebt gekregen vormen een blauwdruk voor je leven. Om gedragspatronen te kunnen veranderen, is het essentieel om de impact van deze cruciale fases voor jezelf te ontdekken.

- Access Bars, is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Welke hulpvraag je ook mag hebben. Cavalli coaching gaat door middel van paarden op zoek naar de kern. Vertrouwd en rustig in jouw tempo of dat van je kind.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website van Cavalli Coaching. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cavalli Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Het Lariksbos 21 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41236168.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Cavalli Coaching zijn o.a. :