Chifocus in Apeldoorn

Chifocus gevestigd in Apeldoorn. CHIFOCUS is de partner als het gaat om het verbeteren van klantcontact en verkoopvaardigheden. CHIFOCUS onderscheidt zich door te werken met methoden met een verzekerd resultaat. CHI staat voor energie - wanneer werknemers energie krijgen van hun werk, leveren ze voor de werkgever meer op. CHIFOCUS heeft 10 jaar ervaring in het vak van training en coaching en beschikt over een netwerk van 12 professionals met ieder hun specialisme.

Over Chifocus

Chifocus valt onder de rubriek adviesbureau in Apeldoorn.

CHIFOCUS helpt bij het ontwikkelen van nieuwe markten in de Business-to-Business, het verhogen van omzet en klanttevredenheid.

Wat levert de samenwerking met CHIFOCUS u op:

Betrokkenheid van verkoop- en servicemedewerkers. Praktische haalbare heldere doelen. Betere verkoopgesprekken waardoor in minder tijd meer resultaat wordt behaald. Offertes en presentaties die raak zijn. Investeringen in vaardigheden van uw medewerkers die concreet resultaat opleveren.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Chifocus uit de rubriek adviesbureau uit Apeldoorn is gevestigd aan de Kweekweg 22 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48970655.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Chifocus zijn o.a. :