Coaching De Levensbron in Apeldoorn

Coaching De Levensbron

Over Coaching De Levensbron

Coaching De Levensbron valt onder de rubriek coaching uit Apeldoorn.

Bij Coaching De Levensbron kunt u terecht voor verschillende soorten coaching voor verschillende levensprocessen.

Zo biedt ik coaching voor nabestaanden. Nabestaanden moeten verder met het gemis van een vader of moeder, een man of vrouw, een zoon of dochter, een broer of zus, vriend of vriendin. Ook met veel vragen bij zelfdoding met de vraag: waarom? Ik begeleid u door deze moeilijke tijd.

Verder biedt ik ook Mindfullness training. De mindfulness training is voor iedereen die te maken heeft met gehaast zijn, een overvolle agenda of het gevoel van altijd maar “moeten”, spanning, stress, pijn, ziekte.

Mindfullness training kan rust en ontspanning bieden, een open houding aannemen beter contact leggen met de anderen, het maken van eigen keuzes, en weer zin in de dag hebben. Dat wil jij toch ook…!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu een kijkje op mijn eigen website voor meer informatie. Ook kunt u altijd contact opnemen, ik sta u graag ter woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching De Levensbron uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Waterlei 288 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10059297.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching De Levensbron zijn o.a. :