Colors of the Wind in Apeldoorn

Colors of the Wind | Entertainment

Over Colors of the Wind

Colors of the Wind valt onder de rubriek entertainment in Apeldoorn.

Welkom bij Colors of the wind,

Even voorstellen : ik ben Nathalie Hoogstraten en ik ben het creatief brein achter Colors of the wind.

Ruim 5 jaar geleden startte ik met een beginnerscursus schminken, ik was meteen enthousiast. Al snel stond ik te schminken op allerlei evenementen, bruiloften en (bedrijfs)feesten. Het is geweldig om op al die leuke locaties kinderen te mogen entertainen.

Niet veel later kwam ik in aanraking met ballonsculpturen, daarmee ging nog een kleurrijke wereld voor me open. Ik werd lid van ballonvereniging United Twisters, waar ik regelmatig workshops volg van ballonartiesten van over de hele wereld. Inmiddels heb ik een uitgebreid schmink- en ballonrepertoire

Naast mijn werk als ballonartiest maak ik ook unieke ballondecoraties zoals ballonbogen- en ballonpilaren. Met mijn kunsten tover ik elke gelegenheid om tot een kleurrijk geheel waar uw gasten nog lang over zullen praten. Wilt u graag meerdere professionele schminkers en/of ballonartiesten voor uw evenement? Het is allemaal mogelijk.

Voor vragen en/of meer informatie over alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Colors of the Wind uit de rubriek entertainment uit Apeldoorn is gevestigd aan de Klingmakersdoek 493 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36334628.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Colors of the Wind zijn o.a. :