CONNECT! Coaching in Apeldoorn

CONNECT! Coaching: Personal coaching.

Over CONNECT! Coaching

CONNECT! Coaching valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Zoekt u een coach die: U kan helpen om uzelf te verbeteren? De band binnen het gezin kan versterken? Uw medewerker kan helpen om weer succesvol te functioneren? Dan bent u bij CONNECT! Coaching aan het juiste adres.

Het gezicht achter CONNECT! Coaching is Marja Snel, gediplomeerd en gecertificeerd coach. Marja heeft een ruime ervaring als HR functionaris, op het gebied van werving, selectie, loopbaanontwikkeling en HR-beleid. Daarnaast heeft zij vele jaren ervaring als zelfstandig onderneming, met een bureau voor trainingen en organisatieadvies.

De coaching trajecten worden aangeboden voor zakelijke en particuliere klanten. CONNECT! Coaching streeft naar integrale persoonlijke groei en ontwikkeling. Omdat ieder mens uniek is, is de aanpak bij iedereen verschillend. Deze zal afgestemd worden op u als persoon en op uw doelen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan CONNECT! Coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CONNECT! Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan 8 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10467690.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij CONNECT! Coaching zijn o.a. :