Cornelia's Home in Apeldoorn

Sfeervol wonen!

Over Cornelia's Home

Cornelia's Home valt onder de rubriek woninginrichting uit Apeldoorn.

Cornelia's Home is dé webshop op het gebied van handgemaakte massief houten kindertafels en bijpassende kinderstoeltjes. Aangepast in stijl en kleur op het interieur van jouw huiskamer, kinderkamer, praktijk of wachtruimte.. Daarnaast biedt Cornelia diverse modellen op maat gemaakte kapstokken, keukenregalen en badkamerschappen landelijke stijl aan.

Cornelia schildert de op maat gemaakt meubelen met de geweldige verf van L'Authentique Paints & Interior en Everlong Superieure Krijtverf. Deze verf wordt ook in de webshop aangeboden.

Cornelia inspireert vele mensen tijdens de gezellige kleinschalige workshops. Hierin laat ze zien welke leuke mogelijkheden er zijn met de krijtverf van Everlong Superieure Krijtverf of L 'Authentique. Neem bijvoorbeeld een klein kastje, stoel of tafeltje waar je op uitgekeken bent mee naar de workshop en ontdek op welke manier je jouw meubel een geheel nieuwe uitstraling en dus tweede leven geeft!

Wil je Cornelia een bezoek brengen om de meubels, materialen en verfstalen te bekijken en je wensen te bespreken, je bent van harte welkom!. Maak wel even een afspraak, dan neemt ze de tijd voor je!

Graag tot ziens bij Cornelia's Home!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cornelia's Home uit de rubriek woninginrichting uit Apeldoorn is gevestigd aan de Pelikaanlaan 44 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39147407.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij Cornelia's Home zijn o.a. :

Nieuws van Cornelia's Home in Apeldoorn

Kinderstoeltje biezen zitting

Kinderstoeltje biezen zitting

Kinderstoeltje blank hout met biezen zitting

Op maat gemaakte houten kapstok

Op maat gemaakte houten kapstok

OP MAAT GEMAAKTE HOUTEN KAPSTOK MET ROEDE VOOR KLEDINGHANGERS OF SFEERVOL KEUKENSCHAP REGAAL

Landelijke kindermeubelen

Landelijke kindermeubelen

Wil jij ook een complete speelhoek voor jouw kids of kleinkids passend in jouw interieur?