De Oorzaak Coaching in Baak

Met jouw unieke waarde een zinvolle bijdrage leveren aan organisatie en maatschappij

Over De Oorzaak Coaching

De Oorzaak Coaching valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Bianca Reindsen is de drijvende kracht achter De Oorzaak Coaching.

Met jouw unieke waarde een zinvolle bijdrage leveren aan de organisatie en de maatschappij.

Wil jij dat ook? Wil jij ook graag meer van betekenis zijn, maar weet je nog niet hoe?

Dit vraagt om een grondige verkenning van jezelf!

Ik zie veel mensen die zich laten leiden door de waan van de dag. Ze hebben een baan die wel oké is, maar waar ze niet echt warm voor lopen. Ze leven vooral op de automatische piloot. Dit zorgt voor ontevredenheid, onrust, onverschilligheid, onzekerheid ……. En deze gevoelens voelen niet fijn, dus stoppen we ze graag weer snel weg. We zoeken afleiding in andere zaken en gaan snel weer verder met wat er van ons gevraagd wordt.

En zo vliegen dagen, maanden en jaren voorbij ……………..

Maar, wat zou jij nu graag willen? Wat is er écht belangrijk voor jou?

Die vraag is vaak lastig te beantwoorden. ‘Ja, ik zou graag meer plezier en voldoening uit mijn werk willen halen en het gevoel hebben dat ik met mijn werk een nuttige bijdrage kan leveren. Maar, ...... ik weet eigenlijk niet waar ik echt goed in ben, ....... ik weet niet welk werk er goed bij me past, ...... ik weet niet waar ik energie van krijg, ....... ik weet niet waar ik dat werk kan vinden, ....... ik vind zo veel dingen leuk.

Waar vind je dan die antwoorden?

Allemaal in jezelf!

Ik geloof dat iedereen talenten, kwaliteiten en krachten in huis heeft, die je op de juiste manier kunt inzetten in je werk en leven. Alleen heb je die talenten soms nog niet goed ontdekt, ben je je nog niet goed bewust van je kwaliteiten en zet je je krachten niet altijd op de goede manier in. Wanneer je hier meer kennis en inzicht in hebt, kun je ze veel gerichter gaan inzetten.

Stel je eens voor, …….. dat je precies weet wat jouw talenten en kwaliteiten zijn, …….. dat je weet waar jouw kracht ligt en hoe je dit effectief kunt inzetten, …….. dat je weet waar je energie van krijgt en blij van wordt, …….. dat je weet waar jouw talenten en kwaliteiten volledig tot hun recht komen, …….. dat je vertrouwen hebt in je eigen kunnen, …….. dat je veel plezier en voldoening in je werk ervaart, …….. dat je écht een zinvolle bijdrage kunt leveren aan je organisatie en aan de maatschappij.

Hoe zou dat voor jou voelen?

Door jezelf, op basis van een aantal essentiële pijlers, grondig te verkennen kun je dit bereiken. Het gaat hierbij om het vergroten van je bewustzijn, je zelfkennis en je zelfinzicht. Deze elementen vormen dan ook de drie pijlers onder mijn manier van coachen: 'coaching van betekenis': - Bewustwording van je focus, - Je unieke waarde ontdekken, - Jezelf beter leren begrijpen.

Ik nodig je graag uit om vanuit een nieuwsgierige en open houding jezelf beter te leren kennen en begrijpen, zodat je vol vertrouwen een betekenisvolle invulling kunt gaan geven aan je eigen leven, het leven van anderen, je organisatie en onze samenleving.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Oorzaak Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Zutphen Emmerikseweg 70 in Baak. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17176159.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Oorzaak Coaching zijn o.a. :