De Oorzaak Coaching in Baak

Werk vanuit je talenten en kracht

Over De Oorzaak Coaching

De Oorzaak Coaching valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Bianca Reindsen is de drijvende kracht achter De Oorzaak Coaching.

Ik ben gedreven om mensen te helpen zichzelf beter te leren kennen en begrijpen. Dat komt omdat ik in de maatschappij veel mensen zie, vooral jongeren, die moeite hebben om om te kunnen gaan met alle uitdagingen van deze tijd. De verwachtingen zijn hoog gespannen en we moeten zo veel. Stilstaan bij wat er nu eigenlijk belangrijk is voor jou, is dan vaak lastig. Met als gevolg dat je uit balans raakt en vaak onrust, stress en onzekerheid ervaart. Deze problemen kunnen voorkomen worden, wanneer mensen meer bewustwording en inzicht in zichzelf ontwikkelen.

Daarom help ik mensen graag om hun zelfinzicht te vergroten. Ik doe dit op drie vlakken: je bewust worden van je verwachtingen, je unieke waarde ontdekken en jezelf beter leren begrijpen.

Ik help je graag je droom te realiseren. Daarom bied ik je een coachtraject op maat aan, waarbij ik kijk welke methoden en werkvormen specifiek passen bij jouw doel en droom. Ik bied een aantal coachprogramma's aan :

- Werken vanuit je talenten en kracht: Ontdek wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je bewust sturing kunt geven aan je loopbaan en kunt gaan doen wat ├ęcht bij jou past

- Bewuste keuzes maken: Verkrijg meer zelfkennis en zelfinzicht om van daaruit vol vertrouwen bewuste keuzes te kunnen maken.

- Een gezonde omgang met stress: Leer je stresssignalen herkennen, leer met stress omgaan en ontdek waar je energie van krijgt, zodat je een gezonde omgang met stress kunt ontwikkelen.

Je hoeft het niet alleen te doen Met een aandachtige, positieve en nuchtere houding help ik je op een gestructureerde manier je doel te bereiken en je droom te realiseren.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Oorzaak Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Zutphen Emmerikseweg 70 in Baak. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17176159.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Oorzaak Coaching zijn o.a. :