Delifrance woonboulevard Apeldoorn in Apeldoorn

Delifrance woonboulevard Apeldoorn uit Apeldoorn heeft geen profiel.

Wat doet Delifrance woonboulevard Apeldoorn in Apeldoorn

Delifrance woonboulevard Apeldoorn is een bakkerij uit Apeldoorn. Men is gevestigd aan de Het Rietveld 40. Het telefoonnummer van Delifrance woonboulevard Apeldoorn in Apeldoorn is 055-3681950.

Is Delifrance woonboulevard Apeldoorn in Apeldoorn uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Apeldoornonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Delifrance woonboulevard Apeldoorn in Apeldoorn valt onder de rubriek bakkerij. Een bakkerij uit Apeldoorn levert onder andere :

Bonjour et Bienvenue bij Délifrance woonboulevard Apeldoorn.

Zoals u weet kunt u bij onze D&eacutelifrance restaurants het lekkerste Franse brood van Nederland krijgen.

Wij bezorgen onze heerlijke producten bij u op locatie!

Belegde Baguettes

Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten.

Provencettes

Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met provencaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers.

Maaltijdsalades

Probeer ook eens é&eacuten van onze verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers voor u bereid met de beste ingredi&eumlnten. Diverse drankjes (warm/koud) Het is ook mogelijk om drankjes mee te bezorgen. U kunt dan denken aan vers geperste sappen, melk, etc.

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)

Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten maar, omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn o.a. de croissant.

Dit uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham-kaas, quiches, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes etc.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review