Djoke.nl in Apeldoorn

Djoke.nl:Rondom zwangerschap & geboorte, massage & postpartumbegeleiding

Over Djoke.nl

Djoke.nl valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter Djoke.nl is Djoke ten Kate. Djoke geeft zwangerschapsmassage- en massage na de geboorte. Dit in combinatie met eventuele psychosociale zorg werkt erg goed als er sprake is van een zwangerschapsdepressie of postpartumdepressie? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt kiezen voor psychosociale hulp, lifecoaching, aromatherapie of een massage. Gezond (aanstaand) moederschap begint bij jezelf. Djoke.nl helpt je hier graag bij.

Djoke.nl helpt zwangere en pas bevallen vrouwen wanneer zij: Meer rust en balans in hun leven willen, een traumatische ervaring tijdens hun zwangerschap en bevalling hebben gehad, een zwangerschaps- of postpartumdepressie hebben.

Djoke werkt al meer dan 20 jaar met jonge gezinnen in de geboortezorg en zij heeft al veel baby's geboren zien worden. De laatste jaren werkt zij voornamelijk in de psychosociale begeleiding van gezinnen.

Samen met u gaat Djoke op zoek naar wat u nodig heeft en waar u behoefte aan heeft, zodat u meer rust krijgt en zich helderder, fitter en energieker gaat voelen.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Djoke.nl uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Zwolseweg 233 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44568443.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Djoke.nl zijn o.a. :