Djoke.nl in Apeldoorn

Djoke.nl: Praktijk voor vrouwen Massage & Aromatherapie

Over Djoke.nl

Djoke.nl valt onder de rubriek massage in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter Djoke.nl is Djoke ten Kate. Djoke is aromatherapeut en geeft in haar praktijk diverse massages, zij richt zich in haar praktijk vooral op vrouwen. er zijn meerdere mogelijkheden, denk hierbij aan een heerlijke en ontspannen massage op een warmwaterkussen, aromamassage, aroma touch behandeling, zwangerschapsmassage- en kraambedmassage, babymassage, massage voor iedere vrouw die op zoek is naar rust en balans. Dit in combinatie met eventuele psychosociale zorg werkt erg goed als er sprake is van stress, angst, eenzaamheid, zwangerschapsdepressie of postpartumdepressie? Bij Djoke U kunt kiezen voor aromatherapie, massage psychosociale hulp, lifecoaching, of een Access Bars behandeling. Goede zorg begint bij jou!

Djoke.nl helpt onder andere zwangere en pas bevallen vrouwen en vrouwen in de overgang wanneer zij: Meer rust en balans in hun leven willen, een traumatische ervaring tijdens hun zwangerschap en bevalling hebben gehad, een zwangerschaps- of postpartumdepressie hebben. PMS klachten ervaren of overgangsklachten.

Djoke werkt al meer dan 40 jaar in de zorg, zij begon in de gezins- en ouderenzorg en de laatste 20 jaar werkt zij met jonge gezinnen in de geboortezorg, zij heeft al heel wat gezinnen mogen begeleiden en veel baby's geboren zien worden. De laatste jaren werkt zij voornamelijk in de psychosociale begeleiding van gezinnen.

Samen met u gaat Djoke op zoek naar wat u nodig heeft en waar u behoefte aan heeft, zodat u meer rust krijgt en zich helderder, fitter en energieker gaat voelen.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Djoke.nl uit de rubriek massage uit Apeldoorn is gevestigd aan de Zwolseweg 233 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44568443.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Djoke.nl zijn o.a. :

Nieuws van Djoke.nl in Apeldoorn

Zin een heerlijke 'warme' behandeling ?

Zin een heerlijke 'warme' behandeling ?

Praktijk voor massage & aromatherapie Apeldoorn