Djoke.nl in Apeldoorn

Djoke.nl uit Apeldoorn heeft geen profiel.

Wat doet Djoke.nl in Apeldoorn

Djoke.nl is een massage uit Apeldoorn. Men is gevestigd aan de Zwolseweg 233. Het telefoonnummer van Djoke.nl in Apeldoorn is 06-44568443.

Is Djoke.nl in Apeldoorn uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Apeldoornonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Djoke.nl in Apeldoorn valt onder de rubriek massage. Een massage uit Apeldoorn levert onder andere :

De drijvende kracht achter Djoke.nl is Djoke ten Kate. Djoke is aromatherapeut en geeft in haar praktijk diverse massages, zij richt zich in haar praktijk vooral op vrouwen. er zijn meerdere mogelijkheden, denk hierbij aan een heerlijke en ontspannen massage op een warmwaterkussen, aromamassage, aroma touch behandeling, zwangerschapsmassage- en kraambedmassage, babymassage, massage voor iedere vrouw die op zoek is naar rust en balans. Dit in combinatie met eventuele psychosociale zorg werkt erg goed als er sprake is van stress, angst, eenzaamheid, zwangerschapsdepressie of postpartumdepressie? Bij Djoke U kunt kiezen voor aromatherapie, massage psychosociale hulp, lifecoaching, of een Access Bars behandeling. Goede zorg begint bij jou! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Je Balans In handen

    Je Balans In handen: Praktijk voor holistic pulsing, hand- en voetmassage en energie behandeling.. Trefwoorden van Je Balans In handen : handmassage, voetmassage, energie behandeling, holistic pulsing behandeling, behandeling van energie, energie behandeling op afstand, hand- en voetmassage, massage handen, massage voeten, .

    tel. 055-8433771, Ravelijn 206, 7325NZ in Apeldoorn

    Meer over Je Balans In handen contact website