Elisabeth's Craft in Apeldoorn

Spirituele en persoonlijke ontwikkeling | Beleef, leer & groei

Over Elisabeth's Craft

Elisabeth's Craft valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Apeldoorn.

Welkom bij Elisabeth's Craft, praktijk voor Spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

De negen stromingen van Elisabeth's Craft

- Elisabeth's Bron; Affiniteit met natuurreligies, welke allemaal een gezamenlijke bron hebben en waarin balans en verbinding centraal staat. - De drie Nornen; Samen leren en een ieder ook een stuk individueel begeleiden. Ons streven is om echt oog te hebben voor ieders kwaliteiten en eigenheid. - Runen en Ogham; Deze oeroude schrifttekens zitten vol mystieke geschiedenis. Runen en Ogham zijn prachtige tools die je de mooiste inzichten kunnen geven. - Tarot; Tarotkaarten zijn een instrument en kunnen je, net als Runen en Ogham, prachtige inzichten geven. - Mediumschap; Een prachtige gave waarmee je het vermogen bezit om contacten te maken buiten deze wereld. - Parapsychologie; Het bestuderen van fenomenen die niet verklaard kunnen worden door onze natuurwetten en -krachten. - Frequency of Joy; Ademhalingstechniek, kleur-en klanktherapie, stemvorktherapie, Quantum Healing en meer - Kunst en Verbeelding; Kunst bestaat in verschillende vormen. Het is een manier van communicatie, in staat om mensen te verbinden, om te helen en om te wereld mooier te maken. - Craftbeleving; Ervaar nieuwe dingen op een laagdrempelige manier. Maak kennis met nieuwe werelden. Volg een workshop, luister naar een lezing of laat je skills zien tijdens een oefenavond.

Witchcraft opleidingen: Altijd al de basisbetekenis van de Green Witch kaarten willen leren, waarna je deze binnen een jaar zelf kunt lezen? Deze unieke opleiding bestaat uit Green Witch kaarten, gemixt met Witchcraft.

The Frequency of Joyfulness® opleiding: Deze methode is een bijzondere combinatie van vele technieken zoals ademhalingstechniek, kleuren- en klanktherapie, stemvorktherapie, Quantum Healing, Tarot en verschillende andere technieken.

Zie voor alle les-data mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Elisabeth's Craft uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Apeldoorn is gevestigd aan de Reigersweg 81 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14797750.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Elisabeth's Craft zijn o.a. :

Nieuws van Elisabeth's Craft in Apeldoorn

Green Witch Tarot Weekend

Green Witch Tarot Weekend

Magische updates!

Er start binnenkort een Runenopleiding

Er start binnenkort een Runenopleiding

We starten met de psychologie van de Runen.