Equivitae | Therapie met paarden in Voorthuizen

Psychosociale therapie | Paarden coaching

Over Equivitae | Therapie met paarden

Equivitae | Therapie met paarden valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Alma van de Peppel - van Ramshorst is het gezicht en de drijvende kracht achter Equivitae. Opgegroeid op een boerderij in de natuur met veel dieren. Het hele gezin was bezig met paarden zowel in de sport als (re)creatief. Paarden lopen als een rode draad door mijn leven.

Opgeleid tot HBO-V verpleegkundige en voor een groot deel binnen de GGZ werkzaam geweest. 12 Jaar geleden bood de mogelijkheid om paarden in te zetten binnen mijn professionele werkzaamheden.Ik ben me toen gaan verdiepen, gaan omscholen en ontwikkelen op het gebied van therapie en coaching van paarden. Na een aantal jaren van ontwikkeling en complementaire scholing (paardencoaching, familieopstellingen en systemisch werken) om mijn reguliere vakgebied met mijn ervaring en kennis van paarden te combineren, is in 2011 Equivitae opgericht.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je graag de balans weer wil vinden tussen lichaam en geest? Je hooggevoelig bent of weinig zelfvertrouwen hebt? Onderlinge communicatie beter op elkaar afstemmen in een team? Openheid in een team creëren of vergroten? Je weer verbonden voelen met lichaam en geest? In contact komen met jezelf? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Equivitae.

Unieke dieren zijn de paarden. Ze kunnen een bijzondere bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van individuele mensen en groepen. Paarden zoeken aansluiting op gevoelsniveau, spiegelen wat er gebeurd en voelen aan wat er in het hier-en-nu speelt.

Equivitae biedt je de mogelijkheid om zelfstandig of in een groepje kennis te maken met de bijzondere omgang met paarden in de vrije natuur en de unieke uitwerking hiervan.

De diensten die aangeboden worden bij Equivitae:

- workshops met paarden

- Coaching met paarden

- Therapie met paarden

- EMDR

- ACT

De hulp bij mij wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Een ontdekkingsreis die vaak nieuwe en verrassende inzichten geeft, door middel van therapie of een coaching sessie met de inzet van een paard.

Ben je geïnteresseerd? kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Equivitae | Therapie met paarden uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Den Akker 1 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10594248.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Equivitae | Therapie met paarden zijn o.a. :