FIHEZE financiële planning in Apeldoorn

FIHEZE financiële planning | Helpt door het geven van financieel inzicht bij geplande en onverwachte gebeurtenissen in je leven.

Over FIHEZE financiële planning

FIHEZE financiële planning valt onder de rubriek financieel adviseur in Apeldoorn.

Wil jij inzicht in je financiële situatie? Wil je daarbij geholpen worden door iemand die betrouwbaar is? Zich werkelijk betrokken voelt en jouw vragen op deskundige wijze kan beantwoorden?

FIHEZE financiële planning kan jou daarbij helpen en gaat zorgvuldig met jouw gegevens om. Jullie werken samen, want jij levert alle benodigde gegevens aan en vervolgens worden jouw wensen besproken.

Wanneer je voor FIHEZE financiële planning kiest, krijg je: - Deskundig advies - Een helder financieel inzicht - Maak je bewuste financiële keuzes

Door het inschakelen van FIHEZE financiële planning krijg je RUST op financieel gebied.

FIHEZE financiële planning heeft een kantoor aan huis en nodigt je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om via Skype of Teams kennis met elkaar te maken. Is dat gericht op één specifiek onderwerp of wil je een totaal financieel plan? Het is altijd maatwerk en de kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om een goed advies te geven. Deze kosten zijn vooraf bespreekbaar.

Bij FIHEZE financiële planning krijg je altijd advies op maat, en dat gaat als volgt: - Kennismaking - Inventarisatie - Financieel plan - Adviesgesprek

Het gezicht achter FIHEZE financiële planning is, Henriëtte Zengerink. Haar hele leven is zij werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Zij is begonnen bij een assurantiekantoor als consultant om door te groeien hoofd binnendienst. Later heeft zij de overstap gemaakt naar een verzekeringsmaatschappij en specialiseerde zich in de pensioenbranche. Henriëtte vindt het belangrijk dat iedereen bewust een financiële keuze kan maken. Het geven van financieel inzicht en overzicht, daar heeft zij haar werk van gemaakt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

FIHEZE financiële planning uit de rubriek financieel adviseur uit Apeldoorn is gevestigd aan de Oude Beekbergerweg 1 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42195700.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij FIHEZE financiële planning zijn o.a. :