Fortune Coffee in Veenendaal

Fortune Coffee | Dé koffieleverancier voor jouw bedrijf!

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee valt onder de rubriek groothandel in Apeldoorn.

Wil je nu een verse kop koffie schenken, dan moet dat ook kunnen. Fortune Coffee zorgt daarvoor. Met de automaten van Fortune Coffee en verschillende koffiesoorten maar ook met Fortune Coffee regionale koffieleveranciers. Jouw Fortune-adviseur helpt je met het selecteren van koffie en de automaat die het beste bij je past, regelt de tussentijdse leveringen en verzorgt het onderhoud. En is er toch een storing? Dan lost Fortune Coffee die binnen 1 werkdag op of zij leveren tijdelijke en vervangende koffieautomaat. Daarbij is ook elke adviseur VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat zij overal de werkzaamheden aan de koffieautomaten kunnen uitvoeren en op elke bedrijfslocatie de ingrediënten mogen bezorgen.

Fortune Coffee is een franchiseformule met vestigingen door heel Nederland. De franchisevestigingen worden geleid door zelfstandig ondernemers. Hierdoor heeft u altijd te maken met één vast contactpersoon en kunnen zij service binnen één werkdag garanderen.

Het assortiment bij Fortune Coffee:

- Koffie automaten

- Koffie/thee/soep

- capsules

- Melk/suiker/cacao

- Waterkoelers

- Koekjes

- Bekers

- Servies

- Accessoires

- Onderkasten

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fortune Coffee uit de rubriek groothandel uit Apeldoorn is gevestigd aan de De smalle zijde 17 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-504019.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Fortune Coffee zijn o.a. :