Gijsman sportmassage en pedicure in Apeldoorn

Gijsman sportmassage en pedicure: Voor herstel van lichaam en geest!

Over Gijsman sportmassage en pedicure

Gijsman sportmassage en pedicure valt onder de rubriek massage uit Apeldoorn.

Helaas heeft iedereen wel eens last van stijve of pijnlijke spieren, overbelasting, vermoeidheid, spanning, stress of andere klachten. Te lang achter de computer zitten zorgt tegenwoordig ook vaak voor nek-, schouder-, en (lage) rugklachten. Dan bent u bij Gijsman sportmassage en pedicure zeker aan het juiste adres. Gijsman sportmassage en pedicure is er voor herstel van lichaam en geest!

U kunt bij Gijsman sportmassage en pedicure een keuze maken uit een ontspanningsmassage, sportmassage, pedicure behandeling of diverse producten. De producten die aangeboden worden zijn: Alessandro pedix feet, Alessandro pedix med, Alessandro pedix feet purifying, HFL laboratories, Just daily en Mastic spa.

Daarnaast biedt Gijsman sportmassage en pedicure ook blessurepreventie en medische pedicure behandelingen aan. Gijsman sportmassage en pedicure behandeld, verzorgt en helpt (voet)klachten te voorkomen. Gijsman sportmassage en pedicure geeft u dan ook graag advies op maat.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en meer informatie of neemt u contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gijsman sportmassage en pedicure uit de rubriek massage uit Apeldoorn is gevestigd aan de Schuttersweg 76 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-2070398.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Gijsman sportmassage en pedicure zijn o.a. :