Glashandel BV La Paloma in Apeldoorn

Glashandel BV La Paloma gevestigd in Apeldoorn. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat, wat betekent dat onze buitendienstmedewerker bij u langs komt voor het beoordelen en juist inmeten van uw aanvraag. Na verdere uitwerking ontvangt u dan zonder enige verplichting de offerte. Afhankelijk van het soort glas duurt het dan enige weken, voordat tot plaatsing wordt overgegaan. Als er sprake is van alleen levering bedraagt de levertijd voor isolatieglas ongeveer 2 weken.

Over Glashandel BV La Paloma

Glashandel BV La Paloma valt onder de rubriek glashandel in Apeldoorn.

Onze showroom en het magazijn bevindt zich in een gemoderniseerd pand aan de Molenstraat 145 te Apeldoorn.

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat, wat betekent dat onze buitendienstmedewerker bij u langs komt voor het beoordelen en juist inmeten van uw aanvraag. Na verdere uitwerking ontvangt u dan zonder enige verplichting de offerte.

Afhankelijk van het soort glas duurt het dan enige weken, voordat tot plaatsing wordt overgegaan. Als er sprake is van alleen levering bedraagt de levertijd voor isolatieglas ongeveer 2 weken en voor hardglazen puien en/of deuren is dat 3 weken.

Enkel glas of een koelkastplaatje of een autospiegeltje kan vaak nog dezelfde of de volgende dag.

Wij zijn aangesloten bij de Glas Branche Organisatie en zijn daarnaast deelnemer van ThuisinGlas. Wij zijn leverancier van AGC produkten.

Op het gebied van behang kennen wij o.a. Intervos, VOCA, Rasch, Noordwand, Arte, AS Creation, Vescom, BN en Bekaert als leverancier.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

E.R. van der Beek maandag 22 juli 2019

4,5 sterren

“Donderdag 18 juli jl. heb ik een aantal grote ruiten en enkele kleinere ruiten laten vervangen. Ik heb gekozen voor HR++ met een isolatiewaarde van 1.0 's-Morgens om 8.30 uur stonden Willem en Ruud bij mij voor de deur. Deze heren hebben keurig werk afgeleverd en daar komt nog bij dat zij bijzonder vriendelijk waren. Ook dat laatste vind ik niet geheel onbelangrijk. Ik zou een ieder dit familie bedrijf kunnen aanraden. Vriendelijke groet, Edward van der Beek ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Glashandel BV La Paloma uit de rubriek glashandel uit Apeldoorn is gevestigd aan de Molenstraat 145 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-3666666.

Diensten en producten voor glashandel

Trefwoorden die horen bij Glashandel BV La Paloma zijn o.a. :

Nieuws van Glashandel BV La Paloma in Apeldoorn