Haptotherapie-Apeldoorn in Beekbergen

De ander die jou tot 'ik' maakt.

Over Haptotherapie-Apeldoorn

Haptotherapie-Apeldoorn valt onder de rubriek geneeskunde in Apeldoorn.

Bij Haptotherapie Apeldoorn bent u aan het juiste adres voor haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en stembevrijding, De drijvende kracht achter de praktijk is Yvonne Scheepsma, gediplomeerd haptotherapeut. Ik vindt het heerlijk wanneer ik mensen in mijn praktijk mag ontvangen om samen met hen te gaan kijken naar de mogelijkheden en in hun individuele vragen en behoeften te kunnen voldoen.

Herkent u zich in onderstaande?;

* Niet goed meer weten hoe je jezelf kunt zijn * Problemen bij het verwerken en accepteren van verlies van bijvoorbeeld een dierbare of baan * Niet meer weten wat je wilt en wat je voelt * Als je het allemaal wel weet, maar het je toch niet lukt om zelf tot veranderingen te komen * Relatieproblemen; met bijvoorbeeld partner, ouders of kinderen overbelasting; stressklachten, burnout en slapeloosheid * Problemen ondervinden bij contact maken * Aanhoudende lichamelijke klachten waar geen duidelijke oorzaken voor te vinden zijn zoals hyperventilatie, nek- en rugklachten, buikpijn * Bij vragen over persoonlijke groei en zingeving

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haptotherapie-Apeldoorn uit de rubriek geneeskunde uit Apeldoorn is gevestigd aan de Arnhemseweg 532 in Beekbergen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48595340.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Haptotherapie-Apeldoorn zijn o.a. :