Het Hippe Huis in Apeldoorn

Webwinkel in woonaccesoires

Over Het Hippe Huis

Het Hippe Huis valt onder de rubriek webshop in Apeldoorn.

Yvette Vink is de drijvende kracht achter de mooie leuke uitnodigende webwinkel Het hippe Huis.

"Vandaag de dag ben ik gek op zwart, wit, grijs en leemtinten, omdat het zo`n lekkere rustige basis geeft waar je eindeloos mee kunt variƫren. Heb je zin in kleur dan kun je met accessoires zoals kaarsen, kussens en bloemen je kamer steeds een andere uitstraling geven. De meeste spullen op de site komen uit Frankrijk waar we een paar keer per jaar naar toe gaan naar familie. Ik kom dan altijd thuis met de leukste brocante spulletjes. Neefjes en Nichtjes noemen me altijd liefkozend Tante Brocante. Ik doe dit als hobby en heb ook nog een supergave baan als marketingmanager. Op deze site staan niet alleen spulletjes van mijzelf maar ook van vrienden en vriendinnen die de mooiste spullen zelf maken.

Onlangs ben ik het bedrijf Boodlz begonnen met mijn schoonzus, waar wij delen van inboedels inkopen en op een eerlijke en integere manier deze meubeltjes een tweede leven geven en een goed nieuw thuis. Heeft u leuke brocante of antieke artikelen die u wilt verkopen neem dan contact met ons op. Iedere eerste zat van de maand is onze Boodlz loods geopend waar wij onze schatten die wij gevonden hebben uit inboedels laten zien.(Adres Databankweg 12 te Amersfoort) geopend van 10.00-16.00 uur.

Daarnaast doen wij ook interieur- en verkoopstyling. Het interieur van je eigen woning ervaart je als vanzelfsprekend. Je leeft erin, slaapt er, eet er, ontvangt er vrienden.. Het maakt je woning tot de plek die bij je past. Maar wat als dit niet meer het geval is? Je woonsituatie verandert, je gaat bijvoorbeeld samenwonen, of kleiner wonen, of je wilt je interieur veranderen maar weet niet precies hoe je ...komt er maar niet uit.. Dan biedt HET HIPPE HUIS uitkomst door middel van INTERIEURSTYLING waarbij jouw wensen en smaak leidend zijn voor de veranderingen in je interieur. Vaak bereik je met een kleine aanpassing in kleur of een andere opstelling van de meubels al een groots effect. Aan de hand van een moodboard krijgt je een idee hoe het huis eruit zal gaan zien. Omdat iedere woning en interieur anders is, is interieuradvies maatwerk en afhankelijk van uw wensen en het aantal ruimten van je woning.

Ook hebben wij een shop in shop in de oude kwekerij in Epe (Bijsterbosweg 6) Hier zitten 20 brocante winkels onder 1 dak (geopend van do tm za van 10.00-16.00 uur)

Voor meer mogelijkheden en informatie verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens. Tip: Kijk ook eens bij onze kerstpakketten op maat.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Ineke Struijs maandag 19 oktober 2020

4,5 sterren

“Het Hippe Huis is een leuke overzichtelijke website,. Met veel leuke dingen , en mooie brocanten. Apeldooronderneemt.nl is een aanwinst!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Het Hippe Huis uit de rubriek webshop uit Apeldoorn is gevestigd aan de Dennenlaan 16 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23396163.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Het Hippe Huis zijn o.a. :

Nieuws van Het Hippe Huis in Apeldoorn

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Heeft u onze leuke kerstpakketten op maat al gezien?