Hippe Baby in Apeldoorn

Lief en Hip voor de allerkleinsten!!!

Over Hippe Baby

Hippe Baby valt onder de rubriek webshop in Apeldoorn.

Bij Hippe Baby bieden wij een brede collectie babykleding en accessoires van verschillende hippe en unieke Merken. Onze producten worden deels uit voorraad geleverd en deels op bestelling met de hand gemaakt. Ook voor gepersonaliseerde artikelen en leuke kraamcadeautjes kun je bij ons terecht.

Bij Hippe Baby hebben we een gevarieerd aanbod van verschillende babykleding merken. Een deel van ons assortiment wordt uit voorraad geleverd en een deel van de babykleding wordt op bestelling met de hand gemaakt. Daarom bedraagt de levertijd 1-4 werkdagen. Heb je iets met spoed nodig, laat het ons weten, we helpen je graag.

Handgemaakt babyspeelgoed van unieke hippe merken. Leuk voor je baby om mee te spelen, maar ook decoratief voor op een babykamer en natuurlijk leuk als kraamcadeautje.

Op zoek naar hippe accessoires voor je babykamer? Je vindt het bij Hippe Baby!!!

HIPPE BABY krijgt binnenkort een nieuwe collectie.We zijn achter de schermen druk bezig met het selecteren en maken van mooie nieuwe items voor in de shop. De huidige collectie wordt daarom niet meer aangevuld, maar uitverkocht en shop je nu met hele goede kortingen!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hippe Baby uit de rubriek webshop uit Apeldoorn is gevestigd aan de Westerlaan 11 in apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27173079.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Hippe Baby zijn o.a. :