Horstink Arbeidsrecht & Coaching in Twello

Horstink Arbeidsrecht & Coaching: Werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en coaching.

Over Horstink Arbeidsrecht & Coaching

Horstink Arbeidsrecht & Coaching valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

U heeft als werknemer of werkgever een probleem op het gebied van arbeidsrecht en of sociaal zekerheidsrecht? U wilt graag iemand die u kan begeleiden en coachen? Dan bent u bij hier aan het juiste adres.

Horstink Arbeidsrecht & Coaching coacht en begeleidt werknemers, werkgevers en particulieren, al dan niet in combinatie met arbeidsrecht en of sociaal zekerheidsrecht.

Het is mogelijk een beroep te doen op de afzonderlijke specialisaties of een combinatie van beide. Horstink Arbeidsrecht & Coaching kan ook juridische bijstand bieden wanneer dit nodig is.

Horstink Arbeidsrecht & Coaching biedt diverse diensten aan. Een overzicht hiervan ziet u hieronder terug. Uitgebreide informatie over alle diensten kunt u op de website terug vinden.

De diensten:

- Arbeidsrecht: Er zijn diverse mogelijkheden voor werknemers en werkgevers. Denk aan ontslag, disfunctioneringstrajecten en re-integratie van de langdurig zieke werknemer. - Sociaal Zekerheidsrecht: denk aan bezwaar, (hoger) beroep tegen de WIA- beslissing, ZW- of WW-beslissing namens de verzekerde dan wel de werkgever als belanghebbende

- Coaching: herstel- en lifestyle coach: begeleiding om sterker uit een vervelende situatie te komen

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Horstink Arbeidsrecht & Coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Horstink Arbeidsrecht & Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Acacialaan 6 in Twello. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53538855.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Horstink Arbeidsrecht & Coaching zijn o.a. :