Horstink, Juridisch Advies & Coaching in Twello

Horstink, Juridisch Advies & Coaching: Werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en coaching.

Over Horstink, Juridisch Advies & Coaching

Horstink, Juridisch Advies & Coaching valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Over Horstink, Juridisch Advies & Coaching Horstink, Juridisch Advies & Coaching valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn. Heeft u als werknemer of werkgever een probleem op het gebied van arbeidsrecht en/of sociaal zekerheidsrecht? Zoekt u iemand die u kan begeleiden en coachen? Dan bent u bij Horstink, Juridisch Advies & Coaching aan het juiste adres.

Gedegen Juridisch Advies door een jurist: Arbeidsrecht: Denk bijv. aan ontslag, disfunctioneringstrajecten, re-integratie van de langdurig zieke werknemer, controleren en opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere bedingen.

Sociaal Zekerheidsrecht: bezwaar, (hoger) beroep tegen bijv. een WIA- beslissing, ZW- of WW-beslissing. Dit kan ook op basis van een rechtsbijstandsverzekering. Vraag naar de mogelijkheden!

Coaching door een erkende coach aangesloten bij de NOBCO: Loopbaan coaching: Komen uw missie en passie niet genoeg tot bloei in uw werk of vraagt uw werk alleen energie in plaats van dat het energie geeft? Of staat u met uw carrière op een kruispunt en bent u niet overtuigd welke beslissing de juiste is? Herstel- en lifestyle coaching: begeleiding om sterker uit een vervelende situatie te komen, oude overtuigingen los laten en/of patronen die niet meer werken doorbreken.

Het logo van Horstink, Juridisch Advies & Coaching is: juridisch advies is mensenwerk !

Heeft u een vraag aan Horstink, Juridisch Advies & Coaching? Schroom dan niet om contact op te nemen. De eerste kennismaking is vrijblijvend en kosteloos.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Horstink, Juridisch Advies & Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Acacialaan 6 in Twello. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53538855.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Horstink, Juridisch Advies & Coaching zijn o.a. :