Hotel-Restaurant De Smittenberg in BEEKBERGEN

Hotel-Restaurant De Smittenberg uit BEEKBERGEN heeft geen profiel.

Wat doet Hotel-Restaurant De Smittenberg in BEEKBERGEN

Hotel-Restaurant De Smittenberg is een restaurant uit Apeldoorn. Men is gevestigd aan de Arnhemseweg 537. Het telefoonnummer van Hotel-Restaurant De Smittenberg in BEEKBERGEN is 055-5061331.

Is Hotel-Restaurant De Smittenberg in BEEKBERGEN uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Apeldoornonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hotel-Restaurant De Smittenberg in BEEKBERGEN valt onder de rubriek restaurant. Een restaurant uit Apeldoorn levert onder andere :

Op de mooie Veluwe aan de rand van het gezellige vakantiedorpje Beekbergen ligt hotel "De Smittenberg", dat u gezellige kamers en een uitstekende keuken biedt.

In de omgeving van Beekbergen zijn talloze nationale parken, musea, dierenparken en pretparken, en de streek is erg geschikt om te wandelen of fietsen.

Ons Hotel voorziet U van alle gemakken

 ; ; ; * Alle kamers hebben een bad, douche, toilet, telefoon en kabel-tv  ; ; ; * Roomservice  ; ; ; * Rustieke bar  ; ; ; * Restaurant met diverse seizoensspecialiteiten en een à la carte-kaart  ; ; ; * Gezellig terras  ; ; ; * Eigen parkeerterrein

Restaurant de Smittenberg

Kleine gezelschappen Gerechten van de kaart in het rustieke restaurant De Smidsche. De nieuwste menukaarten kunt u per e-mail aanvragen.

Groepen van 20 tot 140 personen:

 ; ; ; * Keuze uit vele standaardmenus  ; ; ; * Koud en warm buffet  ; ; ; * Dessertbuffet  ; ; ; * Kaasbuffet  ; ; ; * Koffietafel  ; ; ; * Brunch

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review