J&P Buiten-Hout in Veenendaal

Wij maken boombanken, vuurtafels, lounge-sets en overige tuinmeubelen (zoals banken en tafels) op bestelling. Op de website zijn de standaard maten te bestellen.

Over J&P Buiten-Hout

J&P Buiten-Hout valt onder de rubriek houthandel in Apeldoorn.

Wij zijn Jaco en Petra Verweij uit Veenendaal en Piet de Jong uit Waddinxveen. Jaco is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in het werken met hout. Houtbewerking en het maken van meubels zijn al jarenlang zijn hobby naast zijn dagelijkse werk. Het is begonnen als een hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf. Wat is er nu mooier dan je hobby tot je werk te mogen maken! Daarom zijn we sinds mei 2019 officieel van start gegaan als J&P Buiten-Hout. Petra verzorgt de administratie en Piet zorgt voor een zo goed mogelijke afwikkeling van uw aankoop.

Met elkaar vinden we het een uitdaging om u als klant tegemoet te komen in uw wensen. Wij zijn pas tevreden, als u dit ook bent. Daarom denken we graag mee in met wat u voor ogen hebt. Wij geven u praktisch advies en kunnen vrijwel elk tuinmeubel van hout op maat aan u leveren. U mag het tuinmeubel in Veenendaal ophalen, maar wij bezorgen en monteren ook bij u thuis (tegen vergoeding). Als het een boombank betreft is het ook mogelijk om een bouwpakket op te sturen.

Neem een kijkje op onze website en Facebook pagina. Via de website zijn ook standaard maten te koop.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

J&P Buiten-Hout uit de rubriek houthandel uit Apeldoorn is gevestigd aan de Pelikaanstraat 23 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22501798.

Diensten en producten voor houthandel

Trefwoorden die horen bij J&P Buiten-Hout zijn o.a. :