Jeanneke Bruning Coaching in Apeldoorn

Jeanneke Bruning Coaching: Individuele coaching & teamcoaching.

Over Jeanneke Bruning Coaching

Jeanneke Bruning Coaching valt onder de rubriek coaching uit Apeldoorn.

Jeanneke is na haar opleiding begonnen als muziektherapeute. Jeanneke heeft bij diverse instellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen met verstandelijke- en/of lichamelijke beperkingen en niet-aangeboren hersenletsel gewerkt.

Naast haar functie als muziektherapeute heeft Jeanneke in 2002 een leidinggevende functie gekregen. Om zich verder daarin te kunnen ontwikelen, heeft Jeanneke de opleiding management voor het Middenkader en de opleiding Voortgezette opleiding Management gedaan en behaald. Bij de laatste opleiding heeft Jeanneke voor de modules coaching, teamcoaching en NLP gekozen.

Jeanneke merkte dat ze dit in de toekomst wilde uitbouwen. Daarom heeft zij ook de opleiding tot coach (post-hbo) gevolgd. Jeanneke is in haar praktijk Jeanneke Bruning Coaching actief als teamcoach (organisatie coach) en personal coach.

Heeft u een vraag over de coaching trajecten? Dan kunt u contact opnemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen. Daar ziet u meer informatie over personal coaching (individuele coaching) en teamcoaching staan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jeanneke Bruning Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Rietdekkersdreef 723 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46346032.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jeanneke Bruning Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Jeanneke Bruning Coaching in Apeldoorn

6 juni Coachcafé Noord- en Oost Nederland in Zwolle

6 juni Coachcafé Noord- en Oost Nederland in Zwolle

Ook benieuwd wat coaching is en of dit mogelijk iets voor jou zou kunnen zijn?