KunstAtelier RiArtistic in Apeldoorn

KunstAtelier RiArtistic: Workshops en werk in opdracht.

Over KunstAtelier RiArtistic

KunstAtelier RiArtistic valt onder de rubriek kunstenaar uit Apeldoorn.

De drijvende kracht achter KunstAtelier RiArtistic is Ria Huijgen. Het atelier van Ria is gevestigd in Apeldoorn op de bovenste verdieping van haar woonhuis.

Het grootste voorbeeld voor Ria is Herman Bulder. Ria heeft in Apeldoorn een aantal jaren les gehad van Herman. Hij heeft haar de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Ria heeft onder andere geleerd hoe ze met olieverf diepte en detail in haar werk kan krijgen. Later is Ria gaan experimenteren met acrylverf en heeft zij nog diverse teken- en schilder cursussen gevolgd.

Ria schildert graag portretten maar ook abstract. Bij abstract werk laat Ria zich leiden door vorm, gevoel en kleur en kan zij zich heerlijk laten gaan.

U kunt bij KunstAtelier RiArtistic een schilderij in opdracht laten maken door Ria.. Dit kan een portret zijn van een huisdier of geliefd persoon, of een abstract schilderij.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan KunstAtelier RiArtistic? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KunstAtelier RiArtistic uit de rubriek kunstenaar uit Apeldoorn is gevestigd aan de Het Schip 130 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52616983.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij KunstAtelier RiArtistic zijn o.a. :