Massage By Stefan in Apeldoorn

Massage By Stefan: Massage is de APK voor het lichaam.

Over Massage By Stefan

Massage By Stefan valt onder de rubriek massage in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter Massage By Stefan is Stefan Hidma. Stefan is altijd veel bezig met sport en een gezonde leefstijl en daarom is hij in aanraking gekomen met massages.

Stefan was onder de indruk wat een massage voor iemand kan betekenen en hoe het lichaam hierop kan reageren. Omdat hij hier zo enthousiast over was, wilde Stefan dit graag met andere mensen gaan delen. Daarom is hij in 2018 de opleiding tot sportmasseur gaan volgen. Daarnaast heeft hij nog diverse andere cursussen gevolgd.

U kunt bij Massage By Stefan terecht voor diverse behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen staan. Uitgebreide informatie ziet u op de website terug.

De behandelingen:

- Sportmassages en wellness massages.

- Hotstone massage.

- Coldstone massage.

- Elastisch tapen.

- Stoelmassages.

- Indiaanse hoofdmassage.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Massage By Stefan? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massage By Stefan uit de rubriek massage uit Apeldoorn is gevestigd aan de Schopenhauerstraat 121 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28043697.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massage By Stefan zijn o.a. :