MENS-Kracht-Kapitaal in Apeldoorn

MENS Kracht Kapitaal:

Over MENS-Kracht-Kapitaal

MENS-Kracht-Kapitaal valt onder de rubriek adviesbureau uit Apeldoorn.

Zoekt u een compacte organisatie die voor u en uw onderneming grootste daden kan verrichten op het personele vlak? Dan bent u bij MENS-Kracht-Kapitaal aan het juiste adres.

Het gezicht achter MENS-Kracht-Kapitaal is Rosi Gerritsen. Rosi heeft kennis en ervaring opgedaan bij diverse productie- en dienstverlenende bedrijven. U kunt per gelegenheid een beroep op Rosi doen voor selectie, werving, coaching en advisering op P&O gebied van verzuimreductie. Rosi heeft veel ervaring met bedrijven met een technische achtergrond.

Wat kan MENS Kracht Kapitaal voor u doen? Hieronder treft u een overzicht aan. Meer informatie kunt u natuurlijk ook op de website terug vinden. De diensten:

- Het realiseren van een hogere productiecapaciteit (Haal meer uit uw personeel).

- Het creƫren van een betere sfeer en motivatie op de werkvloer.

- Ad hoc P&O activiteiten.

- Ontzorgen (MENS Kracht Kapitaal neemt u alle rompslomp uit handen).

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan MENS Kracht Kapitaal? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MENS-Kracht-Kapitaal uit de rubriek adviesbureau uit Apeldoorn is gevestigd aan de Bloemheuvellaan 22 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29174602.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij MENS-Kracht-Kapitaal zijn o.a. :