Mi-Wellness in Apeldoorn

Mi-Wellness: Uw balans herstellen en weer lekker in uw vel zitten.

Over Mi-Wellness

Mi-Wellness valt onder de rubriek massage uit Apeldoorn.

Bent u toe aan een heerlijk ontspannen moment voor uzelf met een dagje wellness in Apeldoorn? Dan bent u bij Mi-Wellness helemaal aan het juiste adres.

Lichaam en geest zijn één. Wanneer dit uit balans raakt voelen wij ons niet meer lekker in ons vel. Dit ontstaat vaak omdat wij te druk bezig zijn met alles om ons heen. Wij gunnen onszelf geen tijd om even lekker in contact te zijn.

Bij ons krijgt u de ruimte om het contact met uzelf te herstellen. U werkt aan de klachten die u fysiek en/of mentaal ervaart. Hierdoor kan de balans herstellen en ga je weer lekkerder in uw vel zitten.

Na de behandelingen bent u in staat om op eigen kracht deze balans op orde te houden. Wel is het handig om eens in de 4 tot 6 weken een behandeling te hebben ter ondersteuning.

Wilt u graag meer informatie over wat wij allemaal te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mi-Wellness uit de rubriek massage uit Apeldoorn is gevestigd aan de Ledaplantsoen 35 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83893886.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Mi-Wellness zijn o.a. :