Move-it in Klarenbeek

Move It ontwerpt voor iedere organisatie een beweegprogramma op maat..

Over Move-it

Move-it valt onder de rubriek zorg en welzijn in Apeldoorn.

Move It is ontstaan door de liefde voor gezondheid en sport, steeds meer mensen worden zich bewuster van de voordelen van een gezonde levensstijl en is er steeds meer vraag naar professionals die hier steun in kunnen bieden. Move It biedt beweegprogramma's aan op maat voor organisaties.

Wij richten ons voornamelijk op de kwetsbare doelgroepen waaronder bijvoorbeeld(eenzame) ouderen. Voor deze groep is het soms een te hoge drempel om in beweging te komen. Onze missie is dan ook om juist de kwetsbare doelgroepen in de samenleving sport en spel op maat te bieden waardoor zij op een laagdrempelige manier in beweging kunnen komen. Door meer te gaan bewegen worden mensen fitter en energieker wat natuurlijk een win win situatie is. Gezond leven en meer energie, wil wil dat nou niet!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Move-it uit de rubriek zorg en welzijn uit Apeldoorn is gevestigd aan de Zutphenseweg 1 in Klarenbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0155-3123342.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Move-it zijn o.a. :