My New World Fotografie in Apeldoorn

My New World Fotografie uit Apeldoorn heeft geen profiel.

Wat doet My New World Fotografie in Apeldoorn

My New World Fotografie is een fotograaf uit Apeldoorn. Men is gevestigd aan de Sluiswachtershoeve 604. Het telefoonnummer van My New World Fotografie in Apeldoorn is 06-22605453.

Is My New World Fotografie in Apeldoorn uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Apeldoornonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

My New World Fotografie in Apeldoorn valt onder de rubriek fotograaf. Een fotograaf uit Apeldoorn levert onder andere :

Als stewardess kwam Saskia op de mooiste plekken op aarde en had zij een voorrecht om de werelddelen te fotograferen, en zo ontstond haar passie voor fotografie. In 2010 studeerde zij af aan de fotovakschool en specialiseerde zij zich in de bruidsfotografie. Regelmatig kreeg zij het verzoek van de bruid om een zwangerschaps- en/of newborn shoot te doen. Samen met haar passie voor mixen, stylen en fotograferen zit Saskia helemaal in haar element. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander fotograaf

  • Renée Krijgsman Fotografie

    Fotografie houdt de herinnering in leven!!!. Trefwoorden van Renée Krijgsman Fotografie : Afscheidsfotografie, levensmomenten fotograferen, bijzondere levens fotografie, permanente herinnering maken, trouwreportages, zakelijke reportage, familie reportage, familie fotograaf .

    tel. 06-40106436, Atalanta 60, 7361EX in Beekbergen

    Meer over Renée Krijgsman Fotografie contact