Organiseer.me in Diepenveen

Organiseer.me | Weer tijd hebben voor de dingen die er echt toe doen.

Over Organiseer.me

Organiseer.me valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Liesbeth Geertman is de drijvende kracht achter Organiseer.me. Ik ben professional organizer, opruimcoach, opruimhulp, hulp met plannen.

Ben je op zoek naar meer rust en ruimte in je huis en je hoofd? Of heb je hulp nodig met het plannen van een verhuizing? Dan ben je bij Organiseer.me aan het juiste adres.

Ik wil je graag helpen bij het opruimen en het organiseren van een stressvrij omgeving. Ik kan je helpen bij het aanleren van manieren om het huis of je thuiswerkplek georganiseerd, opgeruimd en stressvrij te houden. Ook kan ik je helpen met de planning van je verhuizing.

De diensten die Organiseer.me aanbiedt zijn:

- Opruimen, samen met jou wil ik graag werken aan een opruimroutine die dicht bij jou ligt, waardoor je het op de lange termijn langer vol kan houden.

- Administratie, samen met jou wil ik je administratie op orde brengen doormiddel van 4 stappen. 1 klein stapje gebeurt dagelijks als de postbode komt en duurt maar een minuut of twee.De vervolg stappen gebeuren wekelijks, maandelijks en jaarlijks.

- Plannen van afspraken en tijd, we gaan kijken naar hoe je effectief met een to-do lijst werkt. Wat heeft daarin prioriteit en wat niet. En hoe kunnen we die taken inplannen in je agenda.

- Plannen van het huishouden, streven naar een dagelijkse poetsroutine waar je per dag een andere poetsklus aanpakt of we plannen een wekelijkse boenafspraak in van een paar uur. Net wat in jouw of jullie agenda en leven past.

- Verhuizen, samen met jou maak ik een planning en ondersteun ik je bij het sorteren en logisch inpakken waarbij we de gehele woning in duidelijke zones indelen. Wanneer een familielid is overleden en spullen verhuist moeten worden uit een woning, kan ik ook daarbij ondersteunen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website van Organiseer.me. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83679404.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Organiseer.me zijn o.a. :