Praktijk de Stille Kracht in Apeldoorn

Alles is energie!

Over Praktijk de Stille Kracht

Praktijk de Stille Kracht valt onder de rubriek coaching uit Apeldoorn.

Alles is energie! Wij zijn energie, We geven energie. We ontvangen energie. En hoewel energie altijd in balans is, ervaar je dat niet altijd zo. Dan voel je je moe, prikkelbaar, futloos, of zelfs ziek. Of continu hyperactief en kom je niet tot rust. Daar kun je wat aan doen. De oplossing zit in jezelf.

Dat is de achtergrond van waaruit ik, Astrid Jongste bij Praktijk de Stille Kracht werk.. Met behulp van diverse energetische werkvormen kan ik je helpen om tot rust te komen, te ontspannen of inzichten te krijgen in de veranderingen waar jij behoefte aan hebt.

Ik verzorg : * Creatieve workshops voor bedrijven en particulieren, ontspannend, gezellig en leerzaam * Chakracursussen, waarbij je jezelf verbindt en voedt vanuit je energetische lichaam * Luisterkindafstemmingen, waarbij ik op diep energetisch niveau op je afstem en luister naar wat jij nodig hebt in of wat de oorzaak is van jouw huidige situatie * Opleiding tot Luisterkindwerker, waarbij ik jou opleid tot Luisterkindwerker, zodat je zelf Luisterkindafstemmingen kunt maken

Alle producten zijn een cadeautje voor jezelf. Niet zomaar een hebbedingetje waar je weer op uitgekeken raakt, maar een ervaring die je bij blijft. Gun jezelf zo'n cadeautje en kijk op de website voor de mogelijkheden of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de Stille Kracht uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Poortersveld 830 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26630393.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk de Stille Kracht zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk de Stille Kracht in Apeldoorn

Opleiding tot Luisterkindwerker in Apeldoorn

Opleiding tot Luisterkindwerker in Apeldoorn

Astrid Jongste van Praktijk de Stille Kracht is nu ook Luisterkindtrainer en bevoegd om zelf Luisterkindwerkers op te leiden.