Praktijk Hineni in Apeldoorn

Contextuele therapie en supervisie

Over Praktijk Hineni

Praktijk Hineni valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Praktijk Hineni biedt contextuele hulpverlening en begeleiding bij relatieproblemen (met partner, gezin, familie, werk, etc.), communicatie, identiteit, stress en burn-out klachten, angst en onzekerheid, somberheid en depressieve klachten, eenzaamheid, lichamelijke klachten door spanning en stress, verlies en rouw (door overlijden, ziekte of onvervulde wensen, zoals kinderloosheid), verbeteren van de kwaliteit van je leven, zelfbeeld en eigenwaarde, assertiviteit, moeite met het hanteren van grenzen, zingevingsvragen, etc. Een traject van contextuele therapie is er op gericht om de verbinding met jezelf of met de ander te verdiepen.

Ieders leven kent mooie en moeilijke periodes. Iedereen krijgt wel eens te maken met teleurstelling, verlies en/of pijn. Denk aan het verliezen van je baan, er overlijdt iemand of je word zelf ziek. Het kan ook zijn dat het niet goed met je gaat, zonder dat je weet waarom of wat de oorzaak is.

Soms is praten met iemand genoeg om gebeurtenissen te ordenen en ze een plek te geven in je leven. Soms is een beetje extra hulp nodig.

Wil jij onderzoeken wat jou dwars zit? Wat jou blokkeert? Wil jij leren grenzen aan te geven? Wil jij zichtbaar zijn? Wil jij stress verminderen? Wil jij op zoek naar jouw verlangens? Wil jij verder groeien en ontwikkelen? Heb je hulp nodig bij verlies? heb je hulp nodig om gedachten en gevoelens te begrijpen en te ordenen?

Wat je hulpvraag ook is, weet je welkom bij Praktijk Hineni; contextueel therapie of supervisie. Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Hineni uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Loolaan 37 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28729093.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Hineni zijn o.a. :