Praktijk Innergy in Apeldoorn

Praktijk Innergy | Praktijk voor balans tussen lichaam en geest, ontspanning, inzicht en pijnverlichting.

Over Praktijk Innergy

Praktijk Innergy valt onder de rubriek geneeskunde in Apeldoorn.

Sanne van Praktijk Innergy ondersteunt jou als wandelcoach, Reiki Master en Holistisch therapeut i.o. met liefde in jouw proces naar meer balans, ontspanning en geluk in jouw leven.

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken, door gebruik te maken van universele energie. Dit door middel van handopleggingen. Van oorsprong is Reiki een Japanse natuurgeneeswijze van het Usui System of Natural Healing. Vrij vertaald betekent Reiki 'universele levensenergie'. Alles wat leeft en groeit heeft deze levensenergie nodig om te kunnen bestaan. De levensenergie bevindt zich dan ook overal in en om ons heen.

Holistische therapie is gebaseerd op het feit dat er verbanden bestaan tussen lichaam en geest. Onze fysieke klachten kunnen ons vertellen dat er een disbalans is. Andersom kunnen geestelijke klachten zich uiteindelijk fysiek in ons lichaam uiten.

Bij Praktijk Innergy kan je kiezen tussen verschillende behandelingen:

- Reiki; Een ontspannend, helend en pijn verlichtend moment voor jezelf.

- Wandelcoaching; Heb jij behoefte aan een holistische coach en wil jij wandelend weer lekker in je vel komen te zitten?

- Holistische Therapie; Een traject waarbij jij bewust kiest voor meer balans tussen lichaam en geest, ontspanning en het doorbreken van (oude) patronen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Innergy uit de rubriek geneeskunde uit Apeldoorn is gevestigd aan de Schrijnwerkershorst 528 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42093335.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Innergy zijn o.a. :