Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut in Apeldoorn

Jolande Meuleman-de Ruiter is een gediplomeerde en CPION-gecertificeerde Paramedisch natuurgeneeskundig therapeute. Ze is aangesloten bij Beroepsvereniging BATC en werkt met meervoudige behandelvormen, volgens de vijf natuurgerichte principes ( energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche ). De 5 principes zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Over Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut valt onder de rubriek massage in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut is Jolande Meuleman - de Ruiter. Jolande is een gediplomeerd en CPION-gecertificeerde massagetherapeute. Ze is jarenlang werkzaam geweest als leerkracht in het onderwijs en daarnaast is ze zich gaan richten op een studie HBO Integrale Lichaamstherapeut en heeft ze de daarbij behorende Medische Basiskennis behaald en vervolgopleidingen behaald.

Ook heeft ze meerdere opleidingen en cursussen gevolgd in het vakgebied rondom de Oosterse en Westerse Geneeskunde.

Praktijk Meuleman is aangesloten bij BATC beroepsorganisatie, Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. Zij hebben als belangrijk doel de kwaliteit van de natuurgerichte zorg te verhogen en te waarborgen.

AGB-code Praktijk : 90067537. AGB-code Zorgverlener : 90108494. Praktijk Meuleman is een geaccrediteerde Zorgaanbieder.

Als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut werk ik met meervoudige werkvormen, volgens de vijf natuurgerichte principes ( energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche). De 5 principes zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

U kunt bij Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut terecht voor diverse behandelvormen, zoals Voetreflexologie, Triggerpointtherapie , Fybromyalgie-massage, Massage en Kanker, Bindweefselmassage, Meridiaan-massage, Ontspannings-massage, Energetische massage, Holistische Massage.

Voor meer informatie ( ook over de huidige openingstijden) kunt u de website bekijken . Heeft u een vraag aan Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.

U kunt telefonisch, (055-3664028) of per mail ( jgmeuleman@ziggo.nl) een afspraak maken. -Therapeutische behandeling , 60 minuten €60,00 -Therapeutische behandeling , 45 minuten €45,00 -Therapeutische behandeling , 30 minuten €30,00


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut uit de rubriek massage uit Apeldoorn is gevestigd aan de Salomonszegel 117 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-3664028.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut zijn o.a. :