Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut in Apeldoorn

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut: Gediplomeerde en gecertificeerde therapeute.

Over Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut valt onder de rubriek massage in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut is Jolande Meuleman - de Ruiter. Jolande is een gediplomeerd en CPION-gecertificeerde massagetherapeute die jarenlang werkzaam geweest is als leerkracht in het onderwijs.

Daarnaast is Jolande zich gaan richten op de studie HBO Integrale Lichaamstherapeut en heeft ze de daarbij behorende Medische Basiskennis behaald. Ook heeft Jolande meerdere cursussen en opleidingen in het vakgebied rondom de Oosterse en Westerse geneeskunde gevolgd en behaald.

U kunt bij Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut terecht voor diverse behandelvormen. Hieronder ziet u deze terug:

- Voetreflexologie.

- Triggerpointtherapie.

- Bindweefselmassage.

- Meridiaan-massage.

- Fybromyalgie-massage.

- Ontspannings-massage.

- Energetische massage.

- Massage en Kanker.

- Holistische Massage

Door integrale lichaamstherapie kunnen uw lichaam en geest tot rust komen. Deze therapie is er op gericht ter vermindering van de klachten op psychisch, emotioneel of fysiek gebied.

Ambulante massagebehandelingen :

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut biedt ook ambulante massagebehandelingen aan. Hierbij zijn net als in de Praktijk , meerdere behandelvormen mogelijk.

Uw Behandelaar neemt een mobiele tafel en/of beensteun mee, afhankelijk van het type behandeling. Naast de kostprijs van de behandeling :

-Therapeutische behandeling , 60 minuten €60,00

-Therapeutische behandeling , 45 minuten €45,00

wordt een km-vergoeding ( € 0,19) in rekening gebracht.

Voor meer informatie kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag aan Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut uit de rubriek massage uit Apeldoorn is gevestigd aan de Salomonszegel 117 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-3664028.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapeut zijn o.a. :