Praktijk Tableau in Apeldoorn

Praktijk Tableau staat voor persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Over Praktijk Tableau

Praktijk Tableau valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Praktijk Tableau verzorgt workshops, trainingen, therapie en individuele coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen voor volwassenen, jongeren en kinderen die meer uit zichzelf willen halen.

Kinderen: Veel vriendjes of vriendinnetjes en elke dag met plezier naar school. Dat is wat elke ouder wil voor zijn kind. Vaak is de realiteit anders, er zijn veel situaties waar kinderen in terecht komen: omgaan met pestgedrag, trots op jezelf zijn, vrienden maken, voor jezelf opkomen en erbij horen. Het gaat niet altijd vanzelf, kinderen voelen zich eenzaam, verdrietig, voelen zich onveilig of zijn boos, hebben weinig vrienden, denken niet positief over zichzelf en hebben geen zelfvertrouwen. Op deze gebieden zit u hier op het juiste adres. Praktijk Tableau is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en hun ouders. Bij Praktijk Tableau kun je niet alleen voor individuele begeleiding terecht maar ook voor groepstrainingen. Kinderen met PGB kunnen ook begeleid worden door Praktijk Tableau. De begeleiding richt zicht dan vooral op het emotioneel en sociaal sterker worden van het kind en zijn of haar omgeving (gezin/sportclub/school)

Volwassenen: Ontevreden, angstig of onzeker? Iedereen heeft er last van, maar wanneer deze gevoelens je leven teveel beïnvloeden of beperken kan Praktijk Tableau te hulp schieten. We verzorgen trainingen en coaching gericht op zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling zodat je weer positief en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. We helpen je om je doelen te bereiken, contact te maken met jezelf, keuzes maken, je mogelijkheden benutten, je wensen en je passie terug te vinden.

U kunt contact opnemen met Tableau of met een van de trainers. Voor informatie kunt u mailen naar info@praktijktableau.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Tableau uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Beeklustweg 97 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-3664493.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Tableau zijn o.a. :