Puur Zijn - Coaching in Apeldoorn

Puur Zijn - Coaching: Van geploeter naar Innerlijke Rust

Over Puur Zijn - Coaching

Puur Zijn - Coaching valt onder de rubriek coaching uit Apeldoorn.

Zorg je niet goed voor jezelf? Slaap je slecht en heb je last van stress? Ben je een vrouw en ook zo toe aan innerlijke rust maar is dit door al je geploeter niet meer voelbaar? Dan ben je bij Puur Zijn - Coaching aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter Puur Zijn - Coaching is Ardie Disbergen. Zij heeft als missie om vrouwen die moe worden van al het jagen en rennen weer terug te brengen naar hun Innerlijke Rust. Hun oorspronkelijke innerlijke rust die nooit weg is geweest en er altijd is.

Ardie laat je door middel van haar sessies ervaren hoe jij weer kunt uitkomen bij die altijd aanwezige innerlijke rust. Vanuit die innerlijke rust komt er weer beweging in wat jij echt graag wilt.

Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Puur Zijn - Coaching? Neem dan gerust contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Puur Zijn - Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Socratesstraat 49 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28770446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Puur Zijn - Coaching zijn o.a. :