Puur Zijn - Coaching in Apeldoorn

Puur Zijn - Coaching: Van geploeter naar Ruimte voor Rust.

Over Puur Zijn - Coaching

Puur Zijn - Coaching valt onder de rubriek coaching uit Apeldoorn.

Zorg je niet goed voor jezelf? Slaap je slecht en heb je last van stress? Wil je als vrouw ook wat meer ruimte nemen voor rust maar komt het er niet van? Dan bent u bij Puur Zijn - Coaching aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter Puur Zijn - Coaching is Ardie Disbergen. Ardie heeft als missie om (sensitieve) vrouwen die zichzelf voorbij lopen, te kunnen laten ervaren dat zij verlangens bezitten die gezien en geleefd willen worden. Je potentieel leven. Helemaal zoals je bent.

Je zult door de sessies ervaren dat er echt ruimte en rust is om te doen wat je echt wilt. Je kunt er nu voor gaan!

Puur Zijn - Coaching biedt nu ook een uniek herfstprogramma aan. Tijdens dit programma krijg je 1 op 1 coaching, 4 coachsessies, een persoonlijk werkschrift en jouw kleurrijkste Puur Zijn portretfoto. Bloeien in de Herfst! Alle informatie hierover zie je op de website terug.

Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Puur Zijn - Coaching? Neem dan gerust contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Puur Zijn - Coaching uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Socratesstraat 49 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28770446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Puur Zijn - Coaching zijn o.a. :