Rituelenatelier in Apeldoorn

Rituelen Atelier | Op een bijzondere manier stilstaan bij bijzondere momenten!

Over Rituelenatelier

Rituelenatelier valt onder de rubriek webshop in Apeldoorn.

'Op een bijzondere manier stilstaan bij bijzondere momenten', dat is de missie van het Rituelenatelier. Rituelen maken van het alledaags iets buitengewoons. Ze maken zichtbaar en voelbaar wat anders vervliegt of voorbij snelt in de waan van de dag en het snelle ritme van ons leven.

Het Rituelenatelier biedt je toegankelijke rituelen in een mooie bewaarbox. Praktisch en creatief, spiritueel en aards. Rituelen die gebruikt kunnen worden los van welk geloofsovertuiging of spirituele stroming. Een bijzondere manier om jouw moment tastbaar en zichtbaar te maken, alleen of samen met anderen.

Wat jij zoal bij het Rituelenatelier kunt bestellen is onder andere:

Voor het thema 'Vieren', voor momenten van feest zoals: geboorte, verjaardag, liefde, verhuizing, adoptie en overgangsmomenten.

- Rituelenbox slingers & soul, van huis naar thuis en vier de liefde - Persoonlijke ceremonie (geboorte van een baby als alternatief voor een doop, huwelijksceremonie als aanvulling op de wettelijke huwelijksplechtigheid, begeleiding van uitgebreid verjaardagsritueel etc.) - Ritueel op maat

Voor het thema 'Aandacht', voor moeilijke of ingewikkelde momenten zoals: ziekte, scheiding, afscheid, verdriet, pijn en onzekerheid.

- Rituelenbox aandacht & groei - Persoonlijke ceremonie - Ritueel op maat

Voor het thema 'Rouwen', Rituelenatelier kan jou helpen bij het organiseren van een begrafenisceremonie of rouwdienst of bij het vormgeven van troostrituelen. Voor volwassen én kinderen.

- Rituelenbox rouwen & troosten - Persoonlijke ceremonie (uitvaart- en herdenkingsceremonie bij overlijden) - Ritueel op maat

Tijdens een intake-gesprek bij jou thuis bespreken jullie wat jouw ideeën zijn rond het ritueel. Op basis van dit gesprek, ontwikkelen het Rituelenatelier de rituele ceremonie dei je ter goedkeuring via de mail van hun ontvangt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het bestellen van de rituelenboxen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55127928.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Rituelenatelier zijn o.a. :