Shiatsu massagepraktijk Veerkracht in Epe

Shiatsu, Oorreflexologie, acupunktuur, wellness massage, voetreflex massage, nutricion coach.

Over Shiatsu massagepraktijk Veerkracht

Shiatsu massagepraktijk Veerkracht valt onder de rubriek massage in Apeldoorn.

Welkom bij Shiatsu massagepraktijk Veerkracht

Ik ben Tineke van der Veer, Medische Shiatsu Therapeut, Oorreflexologe / acupunktuur, Wellness masseuse van Schouder, Rug en nek, Voetreflexmasseuse in opleiding en Nutrition coach.

Het genezen van chronische en hardnekkige aandoeningen vereist een bepaald niveau van gevoeligheid, en eigen medewerking / initiatief van de cliënt. Ik betrek cliënten actief bij hun eigen genezing, want ik wil dat u begrijpt hoe krachtig uw eigen geest en lichaam kan zijn en hoe elk orgaan en symptoom deel uitmaakt van een groter systeem. Iedereen heeft de sleutel tot zijn eigen genezing, maar soms heeft het lichaam een beetje hulp nodig. Dat is waar mijn diensten bij van pas komen.

Ik ben een zorgzame Shiatsu beoefenaar die gespecialiseerd is in een verscheidenheid aan holistische behandelingsdiensten die de diepere oorzaken, en niet alleen de symptomen van pijn en kwalen, aanpakken.

U kunt bij mij terecht voor:

- Shiatsu therapie; inzetbaar bij rugpijn, buikpijn, concentratieproblemen, burn-out klachten, slaapproblemen, duizeligheid, allergien, en tal van andere klachten.

- Voetreflex-zone therapie; inzetbaar bij o.a. stress, vermoeidheid, emotionele problemen, hormonale problemen zoals menstruatie en overgangsklachten.

- Oor reflexologie / acupunctuur; inzetbaar bij slaapproblemen, hooikoorts, hoofdpijnen, maag en darm problemen, hormonale klachten, pijnbestrijding, eczeem, depressie en ondersteuning bij afvallen.

- AromaTouch massage; inzetbaar bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

- Eqology; Heeft u nog goede doorlaatbare bloedcellen? Laat dit bij mij testen. Een goede gezondheid is een goede (bloed) cel daar begint de basis van je gezondheid!

- Egology producten; Zie mijn website voor de beschikbare opties.

Neem contact met me op voor meer informatie over hoe ik u kan helpen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shiatsu massagepraktijk Veerkracht uit de rubriek massage uit Apeldoorn is gevestigd aan de Korte Veenteweg 11d-13d in Epe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46896252.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Shiatsu massagepraktijk Veerkracht zijn o.a. :